Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Roxana Ionescu, despre cea mai mare dorință pentru anul 2022. „Nu putem să vă spunem, de fapt. Ne dorim…”

Roxana Ionescu, despre cea mai mare dorință pentru anul 2022. „Nu putem să vă spunem, de fapt. Ne dorim...”
14

de Andra Stana,

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu formează un cuplu de 8 ani, iar povestea lor de dragoste a fost supusă multor încercări. Cei doi își doresc să devină părinți în acest an, după ce vedeta a pierdut o sarcină în 2019.

În anul 2019, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu urmau să devină părinți, însă, din păcate, vedeta a pierdut sarcina. Deși a fost un moment greu pentru ea, Roxana Ionescu și-a găsit puterea să meargă mai departe și își dorește să rămână din nou însărcinată, scrie libertatea.ro.

Într-un interviu la „Teo Show”, Tinu Vidaicu și Roxana Ionescu au vorbit despre ce așteptări au de la anul ce tocmai a început.

„Ne-am pus în plan să avem un an… nu putem să vă spunem, de fapt. Eu nu pot să spun fără să dau din casă. Ne dorim un an bun. Mie îmi place acea dorință să o țin doar pentru mine. Ne dorim cât mai multe de la anul 2022. Fiecare an vine cu ceva nou și o să vedem la finalul anului la ce ne-am referit acum”, a spus Roxana.

Tinu Vidaicu nu a fost la fel de secretos și a dat de înțeles despre ce este vorba.

„Oricum… V-ați prins din context despre ce este vorba. Dat fiind faptul că în istoric s-au întâmplat niște lucruri suntem acum mai superstițioși ca să zic așa, dar… Preferăm să nu discutăm. Să avem familia sănătoasă.

Prietenii cât mai fericiți, să avem cât mai mulți prieteni și să ne distrăm cât mai tare. Să ne distrăm cel puțin ca anul trecut”, a spus spus soțul vedetei.

Roxana Ionescu, despre cum s-a vindecat după pierderea sarcinii

Roxana Ionescu a reușit să treacă peste evenimentul nefericit și a mărturisit care a fost secretul ei pentru a se vindeca.

„Uneori trebuie să mai luăm viața și la mișto. Nu trebuie să ne doboare, trebuie să le depășim, să le înțelegem, după să le acceptăm și apoi, cu siguranță, o să avem liniștea și o să ne redobândim fericirea aia.

Cam asta este rețeta mea, pe care a adoptat-o și Tinu. Înțelegem ce ni s-a întâmplat, acceptăm ce ni s-a întâmplat și după începem din nou să trăim frumos”

„Când se întâmplă lucruri nasoale este vorba despre lupta aia între emoțional și rațional. În momentul în care poți să treci peste emoționalul ăla și să gândești rațional”, a mai spus soțul Roxanei Ionescu, Tinu Vidaicu.

Roxana Ionescu TInu VidaicuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Deși se iubesc de 8 ani de zile, cei doi s-au căsătorit abia în vara anului trecut. Astăzi, Roxana Ionescu are parte de multă fericire și o stare de echilibru alături de partenerul ei.

„Roxana ține flacăra iubirii aprinsă. Eu de multe ori sunt cu gândurile mele și sunt cu multă muncă. Nu e vorba despre flacăra iubirii, pentru că ea există, arde acolo, dar e vorba de atenția noastră unul față de altul.

Ne-am obișnuit să nu mai reacționăm la nervi”, a declarat Tinu Vidaicu la Kanal D.

Sursa foto: Instagram, arhivă

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton