Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Roxana Ionescu este noua vedetă de la „Uite cine dansează!”. Încă o pereche a fost eliminată

Roxana Ionescu este noua vedetă de la „Uite cine dansează!”. Încă o pereche a fost eliminată
3

de Redactia Tvmania

Luni, în cea de-a cincea ediție a show-ului „Uite cine dansează!” de la Pro TV, Rona Hartner i-a predat ștafeta Roxanei Ionescu (31 de ani), frumoasa blondă fiind noua vedetă care intră în ringul de dans.

17620325_176185406233828_3572148543570008947_oIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Din păcate, Rona s-a accidentat la antrenamente, iar medicii i-au recomandat retragerea din competiție. Chiar dacă a avut puţin timp la dispoziţie, Roxana s-a descurcat foarte bine alături de coregraful Andrei Mangra, cei doi rămânând în concurs după ediţia duelurilor.

„Îmi pare rău pentru Rona, dar sper să-i duc partenerul de dans în finală și să câștigăm, Doamne-ajută! Sper să se facă bine. Din punctul meu de vedere, o să lupt, o să dau tot ce pot, chiar dacă o să-mi fie  greu, pentru că ceilalți concurenți au deja 4 săptămâni de antrenamente înaintea mea. Acum sunt puțin stresată, pentru că mai am doar 4 zile la dispoziție și am de învățat două dansuri, dar mă bazez pe partener, o să mă las purtată pe brațele lui”, a declarat Roxana, care, în 2012, a câştigat concursul „Dansez pentru tine”.

Ea a devenit cunoscută publicului interpretând rolul „Mamei Natură” în emisiunea „Ciao Darwin”, prezentată în trecut de Dan Negru la Antena 1. Ulterior, ea a fost cooptată în emisuni precum:

  • Splash! Vedete la apă”,
  • „Tablou de nuntă”,
  • „Serviți, vă rog!”,
  • „Vocea României”,
  • „Poftiți pe la noi” şi
  • Ferma vedetelor”.

Perechea care a părăsit aseară competiţia de dans a fost cea formată din actorul Octavian Strunilă şi partenera sa de dans şi de viaţă, Oana Botez. Pe Octavian îl vedeţi în continuare la Pro TV în emisiunea „Jocuri de celebritate”, alături de Mihai Bobonete şi Paul Ipate.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton