Homepage  / Vedete româneşti

Roxana Nemeș vrea să participe la America Express. Cu cine ar face echipă. „Doi oameni descurcăreți ar face senzație”

Roxana Nemeș vrea să participe la America Express. Cu cine ar face echipă. „Doi oameni descurcăreți ar face senzație”
6

de Roxana Mirea,

Roxana Nemeș a participat la „Survivor România” și la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. După aceste două experiențe, spune că nu s-ar mai întoarce în jungla din Republica Dominicană. Pe de altă parte, Roxana Nemeș își dorește să participe la „America Express”. Iată cu cine și-ar dori să participe.

Roxana Nemeș vrea la America Express

Roxana Nemeș, care a participat la „Survivor România” și la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, nu s-ar mai întoarce în jungla din Dominicană pentru că nu suportă să fie privată de libertatea.

Prima oară la Survivor a fost extraordinar. Nu știu dacă aș repeta, dar mi-a plăcut extraordinar de mult, am iubit experiența, am rămas cu amintiri frumoase. Dar nu mă mai văd. Nu este vorba că nu pot, ci nu mai vreau. Sunt Berbec, urăsc să fiu privată de libertate. Nu este vorba că nu pot să stau fără cafea sau fără telefon. Pot dacă vreau, dar nu mai vreau să mă chinui”, a spus Roxana Nemeș potrivit ego.ro.

Pe de altă parte, Roxana Nemeș ar vrea să participe la „America Express”, emisiune difuzată de Antena 1.

Este puțin mai ușor din câte am înțeles, este vorba de cum te descurci (n.r. la America Express). Poți să te descurci să iei un telefon, să mănânci, să faci un duș. Eu sunt descurcăreață. Nu zic nu pentru că nu se știe, dar să merg în junglă fără nimic, nu, nu cred”, a declarat vedeta.

roxana-nemes-vrea-la-america-expressIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Cu cine ar participa Roxana Nemeș la America Express

Roxana Nemeș și-ar dori să meargă la America Express alături de soțul ei, Călin Hagima, însă știe că visul nu i se va îndeplini. Soțul ei nu vrea să apară deloc la televizor. Totuși, ea ar putea să facă echipă cu tatăl său.

I-am propus la un moment dat. (n.r. să meargă la America Express cu soțul ei) Mi-aș dori. Este genul de om și mai descurcăreț ca mine. Doi oameni descurcăreți ar face senzație. Dar nu o să îl vezi niciodată la televizor. Asta nu o să mi se îndeplinească, poate o să merg cu tata. Tata se roagă de mine: “Oriunde te mai duci, ia-mă și pe mine!”. Tata e excepțional, nu ai cum să nu îl iubești. Mă roagă: “Oriunde mai mergi, mă iei cu tine!”. Vrea să se înscrie la Survivor. Nu am cum să îl refuz, nu se poate”, a mai declarat Roxana Nemeș.

Roxana Nemeș și tatăl ei

Sursa Foto: Facebook, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton