Homepage  / Vedete româneşti

Roxana Vancea, prima apariție la TV cu fiul ei. „Când l-am văzut, nu m-a mai durut nimic”

Roxana Vancea, prima apariție la TV cu fiul ei. „Când l-am văzut, nu m-a mai durut nimic”
10

de Roxana Mirea,

Roxana Vancea și-a arătat, pentru prima data, astăzi, la TV, în cadrul emisiunii , fiul în vârstă de numai șapte zile. Prin intermediul apelului video pe Skype, Roxana Vancea, soțul ei Dragoș, Milan, fiul soțului vedetei din relația anterioară, și bebelușul cuplului, și-au făcut apariția mai fericiți că niciodată, în cadrul „Teo Show”.

Roxana Vancea, prima apariție la TV cu fiul ei

Proaspăta mămică, în vârstă de 30 de ani, a surprins prin atitudinea fresh, având în vedere că în urma cu numai o săptămână a dat naștere fiului ei. Aceasta a declarat că bebelușul este foarte cuminte, iar Milan este încântat să aibă un frățior.

Bebele e foarte cuminte, doarme foarte mult, Milan este în extaz că are un frățior, Dragoș se odihnește, eu mă odihnesc toată lumea e bine”, a spus, entuziasmată, Roxana Vancea.

Roxana Vancea arată extrem de bine, având în vedere că pe parcursul sarcinii kilogramele în plus își fac apariția, iar Teo Trandafir a fost curioasă să afle cum a reușit aceasta să-și păstreze silueta de invidiat.

În timpul sarcinii am luat numai 5,5 kg, am ajuns în spital cu 52,5 Kg,  iar a doua zi aveam 48 și  acum am 47 kg. (…) De săptămâna viitoare mă apuc de antrenamente pentru că (doctorii – n.r.) mi-au dat voie J”, a spus vedeta.

Roxana-Vancea_Teo-Show-Kanal-DIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Ce nume a ales Roxana Vancea pentru copil

Fericita mamica a dezvaluit care va fi numele pe care-l va purta bebelușul și cum de l-a ales.

Într-o dimineața, mi-a trimis mama soacra un filmuleț cu părintele Arsenie Boca, din care am aflat că numele real era Zian Boca. Mi-am spus că ăsta este un semn, pentru că eu toată ziua căutasem nume pentru bebeluș, și am hotărât, că până la urmă, să rămânem la Zian”, a mai spus Roxana Vancea.

Frumoasa vedeta a dezvăluit și cum a decurs nașterea fiului ei, dar și ce a simțit de îndată ce și-a ținut bebelușul în brațe.

„La naștere, mă așteptam la ceva mult mai dureros, a fost … dar nu cum mă așteptam eu să fie. Am avut trei ore travaliu și zece minute a durat nașterea în sine. În momentul în care l-am văzut pe pui, nu m-a mai durut nimic!”, a mai povestit vedeta, la „Teo Show”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton