Homepage  / Articole

Roxana Vancea poartă lenjerie roşie de Revelion

Roxana Vancea poartă lenjerie roşie de Revelion

de Redactia Tvmania

Frumoasa vecină de la “Neatza cu Răzvan şi Dani” îşi va petrece Sărbătorile acasă, la Târgu-Jiu, asta în timp ce matinalii vor prezenta galele “X Factor”. Roxana ne-a mărturisit ce poartă de Revelion ca să-i meargă bine, cum stă cu dragostea şi cu ce o tachinează mereu Răzvan şi Dani.

Cum a fost anul 2011 pentru tine?

Pot spune că acest an a fost unul foarte bun şi plin de realizări, cu atât mai mult cu cât în acest an am devenit vecina matinalului “Neatza cu Răzvan şi Dani”. 90% din ceea ce-mi propusesem pentru acest an s-a îndeplinit.

Ce aştepţi de la 2012?

Ca orice om sper ca anul ce vine să fie mai bun decât actualul, cu mult mai multe realizări, atât din punct de vedere profesional, cât şi sentimental. Nu am stat prea mult să mă gândesc la 2012 pentru că sunt o persoană căreia nu-i plac planurile pe termen lung.

Ţi-ai făcut planuri de vacanţă?

În această vacanţă de Crăciun merg acasă, la Târgu-Jiu pentru că acolo mă simt cel mai bine, sunt relaxată, răsfăţată de familia mea. Este cel mai plăcut mod în care îţi poţi petrece o vacanţă: alături de oamenii dragi ţie.

Ai vreo superstiţie de Anul nou?

Nu sunt o persoană superstiţioasă, dar pentru noaptea de Anul Nou lenjeria roşie este obligatorie.

Găteşti de Sărbători? La ce te pricepi cel mai bine?

Până acum îmi mai ajutam mama şi sora la gătit, dar anul acesta nu am nici o şansă. Aşa că le las pe ele să se ocupe de pregătiri şi să mă răsfeţe. De acest Crăciun, mă voi pricepe doar la mâncat.

Cum mai stai cu dragostea? Ai un iubit?

Momentan sunt singură.

Mai stai în camin sau te-ai mutat?

Nu m-am mutat din cămin pentru că nu mi-am dorit acest lucru. Locuiesc în acest loc de când am venit în Bucureşti, m-am obişnuit cu vecinii mei, am prieteni care locuiesc aici, e locul în care mă simt foarte bine, „ca la mine acasă”.

Care este cel mai mare defect si cea mai mare calitate a matinalilor Răzvan şi Dani?

Colegii mei au foarte multe calităţi, ştiu să te facă să râzi atunci când esti supărat, ştiu să te ajute atunci când ai nevoie, sunt nişte oameni minunaţi şi chiar dacă ar avea defecte sunt minuscule în comparaţie cu calităţile de care dau dovadă.

Cu ce te tachinează ei cel mai des?

Cea mai mare tachinare este cea referitoare la faptul că dansez jalnic, îmi spun Titi Prosop, iar acum că au mai descoperit o glumă, îmi spun că sunt grasă, grasă, grasă.

Cum te menţii în formă?

Merg la sală în fiecare zi, iar mai nou am descoperit un sport care este şi amuzant, dar dă şi rezultate, Kangoo Jumps.

Ce faci după ce pleci de la “Neatza…” în fiecare zi? Cu ce îţi ocupi timpul?

După ce termin emisiunea, merg şi mai rezolv unele treburi pentru ziua următoare, merg la facultate, dacă am cursuri, apoi mă odihnesc puţin.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton