Homepage  / Vedete româneşti

Roxana Vancea, primele declarații despre naștere. „Am născut ca bunica”

Roxana Vancea, primele declarații despre naștere. „Am născut ca bunica”
9

de Roxana Mirea,

Roxana Vancea și partenerul ei, Dragoș Paiu, sunt în culmea fericirii. Cei doi așteptau cu nerăbdare să își strângă bebelușul în brațe, iar clipa aceasta a sosit. Vedeta a născut un bebeluș perfect sănătos și a publicat pe Instagram primele imagini din maternitate. Roxana Vancea a făcut primele declarații despre naștere.

Roxana Vancea, despre naștere

Roxana Vancea a devenit mamă pentru prima dată. Aceasta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos și, ulterior, a vorbit despre experiența nașterii. Vedeta a născut pe cale naturală, fără anestezie epidurală, exact așa ca bunica ei, după cum a glumit ea.

Roxana Vancea se simte bine, la fel și bebelușul, care la naștere a cântărit 3200 kg, chiar dacă vedeta nu a avut o burtică de gravidă foarte vizibilă.

Sunt bine, am născut natural, fără epidurală, fără nimic. Că bunica. Bebele a cântărit la naștere 3200 kg și are 51 de centimetri. Este sănătos. Sănătoasă sunt și eu. Am născut la stat, la Spitalul Filantropia. Doamne ajută! Vreau acasă!”, a dezvăluit Roxana Vancea pentru Click.ro.

Roxana-Vancea-3-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Roxana Vancea a avut o sarcină cu risc

Roxana Vancea a povestit în urmă cu câteva zile că nu are deloc emoții atunci când se gândește la momentul în care îl va aduce pe lume pe copilul ei. Aceasta era foarte nerăbdătoare să își strângă în brațe băiețelul, dorință devenită realitate. Totul a decurs foarte bine, chiar dacă ea a avut o sarcină cu risc.

„O să nasc natural. Eu am avut probleme cu sarcina și toată sarcina am avut un inel din acela de îți ține colul închis și doctorița mi l-a dat jos aseară și din momentul în care se dă inelul ăla jos, pot să nasc oricând. (…) Am înțeles că având colul atât de scurt nu o să am un travaliu foarte lung, dar sper să mă apuce într-un moment în care să ajung repede la spital”, a declarat Roxana Vancea la Antena Stars.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton