Homepage  / Știri

Roxette, primul album după 10 ani

Roxette, primul album după 10 ani

de Redactia Tvmania

Trupa Roxette revine în atenţia fanilor, după o pauză de aproape un deceniu, cu un nou material discografic, ce va fi lansat pe 11 februarie 2011. Albumul se va numi “Charm School” şi va fi promovat în cadrul turneului mondial pe care care celebrul duo suedez îl va susţine anul viitor. În cadrul acestui turneu, cei de la Roxette vor susţine şi un concert la Bucureşti pe 30 mai, la Zone Arena.

Albumul conţine 12 piese, care alternează între ritmuri energizante de pop autentic şi balade răvăşitoare. “Pentru mine, punctul de plecare a fost întotdeauna acela de a scrie piese pentru vocea lui Marie. Ea are abilitatea de a te face să crezi în fiecare cuvânt pe care îl intrepretează, motiv pentru care ea aduce poveştile la viaţă. Ca şi compozitor, acesta este un privilegiu incredibil de care mă pot bucura din nou, după atâţia ani”, a declarat Per.

“Charm School” este cel de-al optulea album de studio din cariera trupei şi primul pe care Marie şi Per îl lansează după reunirea lor din 2009. Materialul va apărea pe piaţă pe 11 februarie 2011, la doar o zi după lansarea oficială a single-ului “She’s Got Nothing On (But The Radio)”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton