Homepage  / Știri

Roxette, primul concert în România

Roxette, primul concert în România

de Redactia Tvmania

Roxette va cânta pentru prima dată în România, pe 30 mai, la Zone Arena. Cu o carieră de aproape 25 de ani, 75 de milioane de albume vândute în întreaga lume şi peste 30 de hit-uri, Roxette revine în 2011 cu un nou album şi un nou turneu internaţional.

Show-ul va fi inclus într-un nou turneu mondial programat pentru 2011, fiind cel de-al zecelea din cariera trupei ce s-a reunit anul trecut după aproape 8 ani de pauză.

Roxette s-a format la începutul anilor 1980. Marie Fredriksson şi Per Gessle au lansat primul album “Pearls of Passion” în 1986. După acesta au urmat alte 6 albume de studio, 7 compilaţii, 1 album de remixuri şi 8 albume video. În total Roxette a lansat 39 de videoclipuri.

În anul 2002 Marie a fost diagnosticată cu tumoare pe creier. După o operaţie complicată, mai multe luni de tratament şi câţiva ani de pauză, timp în care atât Marie cât şi Per şi-au dedicat timpul unor proiecte separate, trupa s-a reunit în 2009, revenind pe scenă în formula consacrată.

Biletele pentru concertul de la Zone Arena vor fi puse în vânzare pe data de 16 noiembrie, pe myticket.ro, urmând a fi ulterior disponibile şi în reţeaua magazinelor Diverta, în magazinul Muzica şi în librăria Mihai Eminescu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton