Homepage  / Știri

Ruby a lansat un nou single, “Două suflete”

Ruby a lansat un nou single, “Două suflete”

de Redactia Tvmania

Vrând să reediteze succesul pe care l-a avut cu piesa “Stinge lumina”, Ruby a lansat un nou single în limba română, “Două suflete”. Piesa a fost creată în studiourile HaHaHa Production, sub atenta îndrumare a lui Alex Velea.

“Era momentul ca Ruby să lanseze un nou single. Am întârziat un pic cu apariţia, pentru că iniţial lucrasem la cu totul altă piesă. Dar alegerea ulterioară pe care am făcut-o cu “Două suflete” este mai mult decât potrivită. Pentru mine personal, succesul pe care îl are Ruby în acest moment nu este o surpriză, este un lucru absolut normal şi o consecinţă a muncii, calităţilor şi implicarea activă în tot ceea ce ţine de proiectul ei.

“Două suflete” va fi cu siguranţă una dintre piesele de top ale acestei veri”, a declarat Alex.

La rândul ei, frumoasa cântăreaţă a spus: “De când am ascultat prima variantă de piesă pentru “Două suflete” – şi mă refer aici la un stadiu incipent (un beat şi un synth produs de colegul meu, Boier Bibescu) – mi-am dat seama că e super potrivită pentru mine şi că o să iasă extraordinar de bine. Culmea e că, spre deosebire de “Stinge lumina”, unde am lucrat câteva luni, “Două suflete” am reusit să o finalizam cap-coadă într-o singură zi. Sunt foarte mândră şi mulţumită de rezultat şi sperăm cu toţii că va avea un impact cel puţin la fel de puternic ca şi “Stinge lumina”.

Ascultaţi aici piesa “Două suflete”:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Eq2pJJlUDys[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton