Homepage  / Vedete străine

Ruby Barker din „Bridgerton” se confruntă cu o afecțiune mintală. „Vreau să supraviețuiesc”

Ruby Barker din „Bridgerton” se confruntă cu o afecțiune mintală.  „Vreau să supraviețuiesc”

de Roxana Mirea,

Ruby Barker, cea care o interpretează pe Marina Thompson în „Bridgerton”, va începe recuperarea pentru sănătatea mintală. Actrița în vârstă de 25 de ani îi mulțumește lui Shonda Rhimes că a ajutat-o să ajungă în acest punctul de a cere ajutor. Ruby Barker spune că de-abia așteaptă să fie externată și că vrea să supraviețuiască.

Ruby Barker din „Bridgerton” se confruntă cu o afecțiune mintală

Într-un videoclip pe care l-a publicat pe Instagram joi, 26 mai, Ruby Barker a dezvăluit că a fost internată în spital recent pentru o afecțiune psihică nediagnosticată, după ce și-a dat seama că a fost „foarte bolnavă de ceva vreme”.

„Vreau doar să fiu sinceră cu toată lumea, m-am luptat”, a spus ea la începutul clipului. „Așadar, sunt în spital în acest moment, voi fi externată în curând și sper că voi reuși să îmi continui viața și voi lua o mică pauză.”

Ruby Barker i-a mulțumit producătoarei Shonda Rhimes, în vârstă de 52 de ani, și Netflix „pentru că mi-au oferit o oportunitate, pentru că m-au salvat”, precum și celor mai buni prieteni ai ei care „știu cine sunt”.

Barker a precizat că, deși a fost nevoită să renunțe la o producție din West End a spectacolului „Running with Lions” după ce s-a infectat cu coronavirus, pe lângă faptul că se confruntă cu o boală mintală, are mari speranțe pentru ea însăși după ce va fi externată, potrivit usmagazine.com.

Purtam greutatea lumii în spate, iar acum am ajuns în punctul în care am un diagnostic, despre care vă voi vorbi altă dată”, a spus ea, adăugând: „Nu mai pot continua așa cum am făcut-o până acum. Trebuie să mă schimb, așa că asta încerc să fac.

Abia aștept să îmi îndeplinesc toate angajamentele și să am o carieră bună și o viață bună„, a declarat ea joi. „Pentru că nu vreau ca diagnosticul meu să fie o profeție care se autoîmplinește. Vreau să supraviețuiesc și voi supraviețui, și o voi face. La fel și voi. Asta este frumusețea, așa ești și tu. Dacă ești cu mine, ești pe mâini bune. Mulțumesc.”

Ruby Barker, despre rolul din Bridgerton

Actrița a interpretat-o pe Maria Thompson, o verișoară îndepărtată a familiei Featherington, în serialul „Bridgerton”.

Văzusem Belle, filmul despre Dido Elizabeth Belle, care a fost o aristocrată de rasă mixtă în perioada georgiană. Am văzut acel film și mi-am zis: „Wow, ar fi atât de uimitor să joc acel personaj, dar deja a fost făcut, probabil că nu voi juca într-o dramă de epocă doar din cauza rasei mele””, a declarat Barker pentru Daily Mail într-un interviu acordat în februarie 2021. „Apoi, evident, primind [informațiile] de casting de la Bridgerton și văzând că este o chestie a lui Shonda Rhimes, că diversitatea este principalul obiectiv al serialului – a fost pur și simplu uimitor să fac parte din el.”

Barker plănuise anterior să dea o audiție pentru un alt succes Netflix, „Sex Education”, înainte de a primi vestea că a fost distribuită în producția Shondaland – un lucru pe care îl consideră un vis devenit realitate.

Am primit un telefon de la agentul meu„, a declarat atunci Ruby Barker pentru The Daily Mail. „Și ea a spus: „Oh, Doamne, ai pirmit rolul din Bridgerton” și, dintr-o dată, nu mi-a mai păsat dacă am primit [ rolul din Sex Education]. Mi-am zis: ‘O să plec’. Am fost oricum la casting, dar m-am gândit: ‘Cui îi pasă, am primit slujba asta’. Cel mai bun rol al anului”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton