Homepage  / Vedete româneşti

Ruby, fericită că a reușit să se îngrașe. Câte kilograme are acum

Ruby, fericită că a reușit să se îngrașe. Câte kilograme are acum
11

de Roxana Mirea,

A existat o perioadă în care Ruby și-a îngrijorat fanii din cauză că slăbise foarte mult. Acum, artista este fericită că a reușit să se îngrașe și chiar încearcă să își facă timp să meargă la sala de sport. Pe de altă parte, ea a povestit că niciodată nu a avut un regim alimentar disciplinat. Iată câte kilograme are acum Ruby.

Ruby: „Mănânc ce apuc când”

Ruby este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi și se bucură de aprecierea foarte multor oameni. În plus, ea este foarte activă și pe rețelele sociale și îi ține la curent pe urmăritorii ei cu activitățile sale, fiind urmărită doar pe Instagram de 1,5 milioane de oameni.

Cântăreața nu a avut niciodată probleme cu kilogramele în plus, însă a existat o perioadă în care și-a îngrijorat fanii din cauza pierderii în greutate. Totuși, în ultima perioadă, Ruby a reușit să se mai îngrașe. Ea a spus că mănâncă de mai multe ori pe zi, doar că nu are un program fix de masă.

Niciodată n-am avut o dietă, un regim alimentar normal și disciplinat, mănânc ce apuc și când apuc. Mai ciugulesc. Azi de dimineață am mâncat două prăjiturele, am mai mâncat și niște feliuțe de salam. Mănânc ce apuc când mi-e poftă și foame”, a spus Ruby, potrivit spynews.ro.

Ruby-fericita-ca-a-reusit-sa-se-ingrase.-Cate-kilograme-are-acum-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Câte kilograme are acum Ruby

Ruby este fericită că a reușit să se mai îngrașe, iar acum are în jur de 49 de kilograme. Toamna trecută, artista ajunsese să cântărească 40 de kilograme.

M-am mai îngrășat puțin, am avut 40 de kg în noiembrie, decembrie, ianuarie, acum am 48-49, sunt bucuroasă. Eram foarte slăbuță, ce-i mult strică, indiferent dacă e prea mult sau prea puțin”, a mai zis Ruby.

Pe de altă parte, Ruby merge la sala de sport de cel puțin două ori pe săptămână. Artista a spus că de aproximativ 2-3 luni a luat decizia de a se axa mai mult și pe sport.

Reușesc să fac și sport de cel puțin două ori pe săptămână, de vreo 2-3 luni”, a mai zis cântăreața.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton