Homepage  / Muzică

Ruby și Pacha Man lansează videoclipul piesei „Băiat de bani gata”

Ruby și Pacha Man lansează videoclipul piesei „Băiat de bani gata”

de Redactia Tvmania

La mai puțin de o lună de când a lansat single-ul și videoclipul „Bună, ce mai zici?”, feat Dorian Popa, Ruby lansează videoclipul piesei „Băiat de bani gata”, melodie care se regăsește pe coloana sonoră a filmului regizat de Nicolae Constantin Tănase, „Lumea e a mea” / „The World is Mine”.

Ruby

„Sunt foarte onorată că echipa filmului a folosit ca soundtrack oficial «Băiat de bani gata». Mai ales că este una dintre piesele mele preferate, o piesă pe care am lansat-o în urmă cu 2 ani și la care am lucrat alături de Boier Bibescu și Alex Velea. Primul pas a fost să facem un edit nou, o variantă care să se integreze mai bine în atmosfera filmului, și la care am lucrat alături de Shift. Sunt foarte fericită și țin să le mulțumesc tuturor celor implicați”, declară Ruby.

Videoclipul poate fi urmărit aici:

[youtube]https://youtu.be/1F-exCuO4Bg[/youtube]

Filmul „Lumea e a mea” / „The World is Mine” aduce o premieră artistică pentru Ruby, iar soundtrack-ul oficial include două dintre piesele lansate de către artistă. Este vorba despre „Băiat de bani gata”, dar și despre colaborarea cu CRBL pentru hitul „Toată țara”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton