Homepage  / Vedete româneşti

Ruby, surpriză inedită de ziua bunicii sale. În ce loc total neașteptat a reușit s-o ducă la împlinirea a 86 de ani

Ruby, surpriză inedită de ziua bunicii sale. În ce loc total neașteptat a reușit s-o ducă la împlinirea a 86 de ani
9

de Roxana Mirea,

Ruby a fost crescută de bunica ei, iar acum cele două au o relație foarte specială. Ba mai mult, artista a luat-o pe bunica ei să locuiască cu ea. Recent, femeia a împlinit 86 de ani, iar vedeta a vrut să-i facă o surpriză cu adevărat inedită. Iată în ce loc surprinzător a dus-o Ruby pe bunica sa, de ziua ei.

Ruby, surpriză neasteptată pentru bunica ei

Ruby a pregătit o surpriză inedită pentru bunica ei, care a crescut-o încă de mică, părinții solistei fiind plecați la muncă în străinătate. Zilele trecute, când „mamaie” a împlinit 86 de ani, artista a reușit să o scoată din casă și să o ducă într-un club, unde i-a organizat o petrecere-surpriză.

A fost ziua ei și i-am făcut surpriză. Nu i-am zis toată ziua nici „La mulți ani!”. Am ținut-o așa în suspans și seara am luat-o la club. I-am cântat „La mulți ani!”, i-am dus tort, a fost foarte frumos pentru ea. Voia să se îmbrace ca o babă și când am văzut-o cum ieșea din casă am oprit-o și i-am zis că este baba mea și că trebuie să o îmbrac așa cu stilul meu. Am convins-o. Mi-am dat de jurat, la ea funcționează cu jurăminte ca la Medgidia”, a povestit amuzată Ruby, pentru ego.ro.

ruby-surpriza-inedita-de-ziua-bunicii-sale.-in-ce-loc-total-neasteptat-a-reusit-s-o-duca-la-implinirea-a-86-de-ani-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Desigur, pentru a face surpriza și mai interesantă, Ruby s-a prefăcut că a uitat de ziua de naștere a bunicii ei.

M-am făcut că uit. Nici nu i-am zis „Bună ziua!”. Chiar a fost supărată. Tot îmi zicea că nu o bag în seamă, că nu îi zic nimic. Am vrut să ridic suspansul”, a mai spus artista.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton