Homepage  / Vedete / Vedete străine

Rudele se ceartă pe averea lui Patrick Swayze

Rudele se ceartă pe averea lui Patrick Swayze

de Redactia Tvmania

La aproape un an de la moartea actorului, familia Swayze încă nu poate face faţă pierderii suferite. Pe de altă parte, din punct de vedere financiar, rudele găsesc destule resurse cât să lupte pentru averea lăsată de Patrick.

National Enquirer relatează că soţia actorului, Lisa Niemi, şi familia lui nu au rămas în cele mai bune relaţii după dispariţia lui Patrick Swayze. Familia regretatului star, cunoscut pentru filme celebre cum ar fi „Ghost” sau „Dirty Dancing”, e supărată că Lisa Niemi, soţia lui Patrick, nu este la fel de generoasă cum a fost el.

Potrivit unei surse citate de tabloidul american, „Patrick era adezivul care îi ţinea pe toţi uniţi. Acum că el a dispărut, familia se destramă. Văduva sa a moştenit totul şi ea nu a fost atât de generoasă cu restul aşa cum îşi doreau ei. Şi asta duce la animozităţi.”

Patsy, mama actorului, locuieşte împreună cu Sean, unul din fraţii acestuia, într-o casă care este trecută pe numele Lisei. Într-o declaraţie făcută de Sean, ies la iveală temerile sale cu privire la viitorul său şi al mamei sale, mai ales că acesta nu poate lucra pentru că nu mai are permis de conducere după ce a fost prins conducând sub influenţa alcoolului. Fratele actorului se teme că fosta lui cumnată se va folosi de faptul că a condus beat pentru a întrerupe relaţiile (şi sprijinul financiar) acordat.

Iar dacă până atunci Patrick Swayze a fost foarte înţelegător cu toţi membrii familiei şi i-a susţinut, nimeni nu poate şti dacă şi soţia îndurerată mai este dispusă să facă asta.

Teama aceasta vine şi din faptul că în februarie 2010, Lisa Niemi plănuia să vândă casa în care a locuit împreună cu Patrick până la moartea acestuia. La acea vreme, cea care i-a fost aproape actorului timp de 34 de ani a consultat un medium pentru a se convinge că acesta este liniştit şi pentru a încerca să îi transmită sau să primească vreun mesaj.

Patrick Swayze a pierdut bătălia sa cu cancerul pancreatic pe 14 septembrie, când avea 57 de ani, drama sa fiind una dintre cele mai mediatizate poveşti de gen din ultimii ani. Actorul a lăsat în urma sa milioane de fani îndureraţi şi o sumedenie de roluri memorabile, precum cele din „Dirty Dancing” (1987), “Fantoma mea iubită” sau “La limită extremă”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton