Homepage  / Vedete străine

Rumer, fiica lui Demi Moore și a lui Bruce Willis, este însărcinată! Primele imagini cu burtica de graviduță

Rumer, fiica lui Demi Moore și a lui Bruce Willis, este însărcinată! Primele imagini cu burtica de graviduță
9

de Roxana Mirea,

Demi Moore va deveni bunică! Rumer Willis, fiica lui Demi Moore și a lui Bruce Willis, este însărcinată pentru prima dată. Ea trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Derek Richard. Rumer a publicat primele imagini cu burtica de graviduță.

Rumer, fiica lui Demi Moore și a lui Bruce Willis, este însărcinată

Rumer Willis va deveni mamă! Actrița, în vârstă de 34 de ani, a anunțat marți că ea și Derek Richard Thomas așteaptă primul lor copil. Fiica lui Demi Moore și a lui Bruce Willis a publicat primele imagini cu burtica de graviduță.

În prima și a treia imagine, Derek Richard este surprins în timp ce sărută și îmbrățișează burtica de graviduță a lui Rumer. În cea de-a doua fotografie, fiica lui Demi Moore apre sub forma unei siluete întunecate, imaginea punându-i în evidență sarcina.

Fanii și prietenii celebri au început imediat să inunde secțiunea de comentarii cu mesaje de felicitare.

Mă bucur foarte mult pentru tine. O veste atât de frumoasă. Felicitări!!!”, a comentat Aaron Paul, în timp ce Brittany Snow a scris: „Felicitări, frumusețe!!!”

2020 Vanity Fair Oscar PartyIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Te iubesc”, a scris și Demi Moore.

Demi Moore, în vârstă de 60 de ani, a ales să împărtășească din nou cele trei imagini. „Intrând în era bunicii sexy și nebunești”, a scris ea.

Rumer abia recent și-a confirmat relația cu solistul trupei Vista Kicks, postând luna trecută imagini cu ei doi pozând în mijlocul unui decor de toamnă.

Vestea sarcinii lui Rumer vine la nouă luni după ce tatăl ei, Bruce Willis, în vârstă de 67 de ani, și-a anunțat retragerea din actorie după ce a fost diagnosticat cu afazie.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton