Homepage  / Vedete străine

Rupert Grint, pregătit să vadă alt actor în rolul lui Ron Weasley, într-o nouă adaptare „Harry Potter”. „E greu să renunți la asta”

Rupert Grint, pregătit să vadă alt actor în rolul lui Ron Weasley, într-o nouă adaptare „Harry Potter”. „E greu să renunți la asta”
9

de Roxana Mirea,

Rupert Grint încearcă să o familiarizeze pe fiica lui cu universul „Harry Potter”, fiind foarte atașat pe personajul lui, Ron Weasley. Pe de altă parte, actorul este pregătit să predea ștafeta și să-i permită altcuiva să interpreteze acest rol.

Rupert Grint, pregătit să lase pe altcineva să-l joace pe Ron Weasley

Încă 10 puncte pentru Gryffindor.

Starul din „Harry Potter”, Rupert Grint, care l-a interpretat pe Ron Weasley în toate adaptările cinematografice ale cărților lui J.K. Rowling, a dezvăluit recent într-un interviu pentru GQ Hype că i-a cumpărat fiicei sale, în vârstă de 2 ani, Wednesday, prima robă Hogwarts. „Gryffindor, evident”, a adăugat actorul, în vârstă de 34 de ani, referindu-se la casa Hogwarts din care a făcut parte Ron.

Actorul a mai spus că a încercat să își familiarizeze fiica cu personajul care l-a făcut cunoscut, dar a avut un succes mixt până acum. „I-am arătat clipuri din Potter, dar nu cred că înțelege că sunt eu. Când va fi suficient de mare, abia aștept să mă uit împreună cu ea”, a declarat el.

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I 2010Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cu toate acestea, în epoca reboot-urilor și a remake-urilor, Grint, care spune că „se simte mândru că a jucat în Potter”, recunoaște că este pregătit pentru eventualitatea în care atât el, cât și fiica sa ar putea vedea pe altcineva în rolul lui Ron. „Mi-ar plăcea să văd că Harry Potter va fi adaptat într-un serial TV”, a spus Grint. „Cred că ar funcționa cu adevărat. Oricum, sunt sigur că filmele vor fi refăcute.”

El a continuat: „Cred că ar exista un sentiment de predare a ștafetei, lăsând pe altcineva să joace rolul lui Ron. Este ciudat, pentru că sunt protector cu el, mă identific atât de mult cu el, iar apoi am fost ales să îi dau viață. E greu să renunți la asta, însă ar fi frumos ”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton