Homepage  / Știri

Russell Crowe s-a lăsat de fumat de dragul copiilor

Russell Crowe s-a lăsat de fumat de dragul copiilor

de Redactia Tvmania

Actorul Russell Crowe (46 de ani) a mărturisit că s-a lăsat recent de fumat, după ce unul dintre băieții lui -a văzut cu țigara în gură, informează dailyexpress.co.uk.

Crowe, care a avut mereu grijă să se ascundă de băieții lui, Charlie (6 ani) și Tennyson (4 ani), a explicat că fuma mult și de multă vreme: „Calculaţi şi voi – fumam de 36 de ani, mă minţeam în continuu în legătură cu cât de mult fumez. Fumam 40 de ţigări într-o zi uşoară, dar într-o zi în care mă trezeam la 4 dimineaţa şi eram încă treaz la miezul nopţii, ajungeam la peste 60 de bucăţi şi am ajuns la punctul în care corpul meu îmi spunea că trebuie să mă opresc. Adevărul este că băieţii mei nu m-au văzut niciodată fumând şi Charlie este un pic mai mare, la şase ani, şi e în faza aceea în care se furişează prin spatele meu tot timpul. Eram în birou şi am crezut că aud uşa deschizându-se şi m-am uitat în jur şi n-am văzut nimic, aşa că am fumat o ţigară. După aceea, m-am ridicat să o sting şi el stătea între canapea şi masă şi mă văzuse clar fumând. Aceea a fost ultima mea ţigară”, a povestit Crowe.

Actorul, care a jucat recent în pelicula „Robin Hood”, este căsătorit din 2003 cu Danielle Spencer și locuiește în Australia cu aceasta și cei doi fii.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton