Homepage  / Ultimul număr

Russell Crowe îl face pe Robin Hood pe marile ecrane

Russell Crowe îl face pe Robin Hood pe marile ecrane

de Redactia Tvmania

Pelicula „Robin Hood” promite multe în viziunea propusă de oscarizatul duet Ridley Scott-Russell Crowe: cavalcade eroice, încordate şi acţiune. Nu şi colanţii verzi din alte versiuni!

La fel ca „Gladiatorul”, „Robin Hood” a avut de răzbit numeroase dificultăţi până a ajunge pe ecrane.

În 2007, ideea era aceea a unui film despre un eroic Şerif de Nottingham, dar – nemulţumit de scenariu – Russel Crowe a determinat refacerea poveştii. Odată începute filmările, scenariul a fost rescris aproape zilnic, iar Sienna Miller a fost înlocuită de Cate Blanchett (mai potrivită pentru rol datorită vârstei).

În plus, actorii s-au chinuit în scenele de luptă care au implicat uneori şi 1.000 de figuranţi şi 130 de călăreţi în costume de epocă (unii dintre ei chiar s-au rănit şi au fost expediaţi la spital), iar zvonurile conform cărora există neînţelegeri între Crowe şi regizorul Ridley Scott au prosperat pe platouri.

În ciuda tuturor acestor probleme, protagonistul Russell Crowe (care a primit propria stea pe Bulevardul Hollywood Walk of Fame, din Los Angeles, în aprilie) a pus osul la muncă şi e foarte mândru de rezultat (Crowe a descris filmul drept „uluitor”).

După zece luni de documentare, un regim de slăbit necesar după „Un ghem de minciuni” (2008) şi patru luni de antrenamente cu arcul (acum poate lovi ţinta de la 45 de metri distanţă!), Robin Hood-ul lui Crowe şi Scott (aflaţi la a cincea lor colaborare, de la „Gladiatorul” încoace) promite să fie şi cel mai bun de până acum.

Citiţi textul integral în revistă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton