Homepage  / Filme Online

Russell Crowe dezvăluie că nu va juca în filmul Gladiator 2. De ce este „ușor gelos”

Russell Crowe dezvăluie că nu va juca în filmul Gladiator 2. De ce este „ușor gelos”
7

de Roxana Mirea,

Recent, Russell Crowe a vorbit despre „Gladiatorul 2”, o continuare a filmului cu același nume lansat în anul 2000. Actorul, care a câștigat un Oscar pentru rolul său din filmul menționat mai sus, a mărturisit că este „ușor gelos” că nu face parte din noua distribuție. Iată când va avea premiera „Gladiatorul 2”.

Premiera „Gladiator 2”. Ce spune Russell Crowe despre film

După mai bine de două decenii de la lansarea filmului original, „Gladiatorul 2” al lui Ridley Scott va avea premiera în cinematografe la sfârșitul anului viitor, în noiembrie 2024. Russell Crowe a vorbit despre continuarea filmului „Gladiator”. Actorul, care a câștigat un Oscar pentru rolul său din filmul menționat mai sus, nu face parte din continuarea filmului și se declară „puțin gelos”.

„Adică, uite, singurul lucru pe care îl simt cu adevărat în legătură cu asta este o ușoară gelozie. Pentru că eram un bărbat mult mai tânăr, evident, și a fost o experiență uriașă în viața mea”, a declarat Crowe într-un interviu pentru Collider. „Este ceva care mi-a schimbat viața, într-adevăr. A schimbat modul în care oamenii mă priveau pe mine și profesia mea și, știți, am fost foarte norocos să fiu implicat în multe filme mari, dar picioarele din acel film sunt incredibile.”

Gladiator (2000) – filmstillIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Crowe a continuat: „Iată, suntem în 2023, iar noi am făcut acel film în 1999. Vă garantez că, undeva în lume, în această seară, Gladiator va fi difuzat la un post de televiziune, la o oră de maximă audiență. Și nu întotdeauna ai parte de o astfel de longevitate cu fiecare film pe care îl faci, așa că, evident, ocupă un loc special în inima mea.”

Scott va regiza continuarea filmului „Gladiator”, care îl va avea ca protagonist pe Paul Mescal, iar David Scarpa scrie scenariul. Se pare că Barry Keoghan este în discuții pentru a face parte din distribuția filmului sequel. În continuarea filmului, Mescal va juca rolul lui Lucius, fiul lui Lucilla (Connie Nielsen) și nepotul lui Commodus (Joaquin Phoenix).

Paul Mescal

Deși carismaticul personaj jucat de Russell Crowe nu va apărea în noul film, se pare că va fi amintit deseori, tânărul Lucius fiind puternic influențat de personalitatea acestuia.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton