Homepage  / Știri

Russell Crowe urăşte să fie vedetă

Russell Crowe urăşte să fie vedetă

de Redactia Tvmania

Actorul australian (46 de ani) a dezvăluit că detestă cultura vedetismului şi o consideră un “efect secundar nefericit” al carierei lui în cinematografie, potrivit FemaleFirst.co.uk.

Crowe, care are doi băieţi, Charles (şase ani) şi Tennyson (patru ani), cu soţia lui, cântăreaţa Danielle Spencer, nu e interesat să fie celebru şi crede că obsesia societăţii cu persoanele publice e în detrimentul industriei cinematografice.

“Unii oameni cred că celebritatea e o putere care ar trebui folosită. În cele din urmă, dolarii tăi sunt mai puternici. Eu sunt faimos pentru că fac filme, însă celebritatea e doar un produs secundar nefericit al meseriei mele. Orice se numea înainte mister, nu-ţi mai poţi permite aşa ceva”, a spus el.

“Există multe spaţii goale care sunt umplute cu chestiile care umplu paginile ziarelor”, a continuat Crowe. “Care nu sunt adevărate, iar tu ştii că nu sunt şi eu ştiu că nu sunt. Iar cititorilor nu le pasă pentru că de asta sunt interesaţi”.

Starul din “Robin Hood”, care e faimos pentru altercaţiile sale cu paparazzi, a mai spus că a fi intervievat de jurnalişti i se pare o “tortură”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton