Homepage  / Știri

Russell Crowe vrea să dea burta jos

Russell Crowe vrea să dea burta jos

de Redactia Tvmania

Actorul din „Robin Hood” (2010) s-a îngrăşat foarte mult în ultima vreme, iar acum face exerciţii fizice pentru a scăpa de kilogramele în plus, anunţă digitalspy.co.uk

„Mişcare pe ziua de azi: plimbare de o oră şi 50 de minute, pedalez 14 kilometri. Poţi să faci orice tip de mişcare atâta timp cât inima îţi bate mai repede şi respiri adânc”, a scris Russell Crowe (47 de ani) pe pagina sa de pe Twitter.

Cu două zile înainte, actorul spunea că a făcut exerciţii care l-au făcut să transpire şi se mira că nu are febră musculară după o plimbare de opt kilometri.

Russell Crowe i-a încurajat pe cei care-i citesc mesajele să se înscrie la o sală de fitness: „Trebuie doar să vă apucaţi, asta este cea mai grea parte, după care totul merge de la sine”.

Starul a mai vorbit în trecut despre lupta sa cu kilogramele: „Trebuie să am grijă la tot ce mănânc la vârsta mea. Trebuie să fiu disciplinat”.

Conform ultimelor zvonuri, Russell Crowe ar putea să-l interpreteze pe Jor-El, tatăl lui Superman, în următorul film dedicat super-eroului.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton