Homepage  / Știri

Ruxandra Ion își deschide o școală de actorie

Ruxandra Ion își deschide o școală de actorie

de Redactia Tvmania

„Mama telenovelei românești”, creatoarea fenomenelor LaLa Band, Abracadabra şi a telenovelelor românești „Numai iubirea”, „Lacrimi de iubire”, „Inimă de țigan”, „Regina”, „Pariu cu viața”, își va deschide o școală de actorie şi producţie de ficţiune „TV & Film Academy by Ruxandra Ion”.

Școala Ruxandrei Ion își va deschide porțile în luna ianuarie, la anul, într-o locație centrală din București. Academia de talente a Ruxandrei Ion va include cursuri de actorie, regie si producție de TV și film, scenaristică, prezentator TV, dans, make-up și stil. Școala se adresează tuturor celor care au veleități artistice, minim 8 ani și care vor sa învețe de la adevărați profesioniști să fie cei mai buni.

Ruxandra Ion a conceput, împreună cu echipa de profesori ai academiei, o metodologie modernă pentru cursanții școlii. Fiecare curs în parte este împărțit pe grupe de vârstă și este alcătuit din 2 module, fiecare modul având 3 luni. Primul modul va începe la data de 3 februarie 2014, iar înscrierile încep la data de 1 decembrie 2013 si se incheie la data de 15 ianuarie 2014.

Profesorii Tv & Film Academy by Ruxandra Ion sunt nume extrem de cunoscute și apreciate din lumea TV din România.

Am simțit că este momentul să fac ceva pentru tinerii români care îşi doresc să intre în lumea de vis a televiziunii şi filmului. De când cu fenomenul Lala Band am fost întrebata de sute de tineri unde pot să se pregătească. Împreună cu echipa mea, în cei 10 ani care se împlinesc de la lansarea primei telenovele româneşti am pregătit mulţi tineri care sunt acum adevăraţi profesionişti, vedete apreciate”, a spus Ruxandra Ion.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton