Homepage  / Știri / Televiziune

Ruxi, după ce a câștigat „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Premiul acesta nu este al meu”. Ce va face cu banii

Ruxi, după ce a câștigat „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Premiul acesta nu este al meu”. Ce va face cu banii
10

de Andra Stana,

Ruxi a fost desemnată câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities”. Concurenta i-a cucerit pe telespectatorii care au ales-o, prin vot direct, în cadrul galei de sâmbătă seară, drept cea mai stilată celebritate din România. Imediat după ce a aflat că e marea învingătoare, ea a spus ce va face cu marele premiu în valoare de 100.000 de lei primit de la Kanal D.

Ce va face Ruxi cu premiul de 100.000 de lei de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Ruxi a reușit de-a lungul lunilor de competiție să împletească în mod fericit entertainmentul și stylingul uluitor în cadrul show-ului, fiind nu de puține ori, în galele de sâmbătă seară, votată că favorita publicului. Efervescentă, tăioasă în declarații și în discuțiile cu contracandidatele sale, aceasta s-a remarcat prin nonconformism, eleganță, rafinament și atitudine în cadrul „Bravo, ai stil! Celebrities”.

„Premiul acesta nu este al meu, ci al vostru. Prin premiul acesta vreau să vă demonstrez că trebuie să aveți curaj, să trăiți ce vreți voi. Vouă vi-l dedic!  Aveți curaj să fiți voi și să luptați pentru ceea ce vreți! Trebuie doar să credeți în voi!”, a spus Ruxi, citată de libertatea.ro.

Ruxi-dupa-ce-a-castigat-„Bravo-ai-stil-Celebrities.-„Premiul-acesta-nu-este-al-meu.-Ce-va-face-cu-banii-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Cu un procentaj de 53,8%, Ruxi a fost desemnată favorita publicului, cel care a și avut ultimul cuvânt în alegerea câștigătoarei acestui sezon; a fost urmată de Viviana Sposub, care s-a situat pe locul secund în clasament, cu un scor de 46,2%. După ce s-a aflat că ea e marea învingătoare, Ruxi a și declarat ce va face cu marele premiu.

„O să pun banii în cont, adică o să plănuiesc să călătoresc în următoarele luni. Banii aceștia vor fi folosiți în scopul de a călători pentru a mă regăsi și să îmi găsesc sensul vieții și ce e cu mine pe acest Pământ”, a mai declarat ea.

De ce vrea Ruxi să plece din România după finala „Bravo, ai stil!”

Într-un interviu recent, Ruxi a declarat că, după finala „Bravo, ai stil”, vrea să plece din România pentru câteva luni. Care este motivul pentru care a luat această decizie.

Vrea să publice a doua carte, prima fiind intitulată „Intoxicată”, să părăsească pentru câteva luni țara, dar și să demareze un nou proiect.

Vreau să public cea de-a doua carte și să plec câteva luni din țară ca să mă relaxez și să văd ce direcție voi urma în viață. Și intenționez să lansez o mini colecție capsulă. Am observat că ținutele în care am combinat piese masculine și feminine au fost foarte apreciate. Vreau să lansez o mini colecție cu piese masculine și feminine, must have în garderobă”, a declarat Ruxi pentru Fanatik.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton