Homepage  / Vedete româneşti

De ce vrea Ruxi să plece din România după finala „Bravo, ai stil”. Ce ar face cu marele premiu

De ce vrea Ruxi să plece din România după finala „Bravo, ai stil”. Ce ar face cu marele premiu
7

de Roxana Mirea,

Ruxi este una dintre finalistele de la „Bravo, ai stil”, emisiune difuzată de Kanal D. După finala concursului, aceasta știe exact ce vrea să facă și are planuri mari. Într-un interviu, Ruxi a declarat că, după finala „Bravo, ai stil”, vrea să plece din România pentru câteva luni. Care este motivul pentru care a luat această decizie.

Ruxi vrea să plece din România după „Bravo, ai stil”

Recent, Ruxi a spus într-un interviu pentru fanatik.ro că plănuiește să plece din România, după ce se va încheia emisiunea „Bravo, ai stil”. După finala show-ului de la Kanal D, ea vrea să publice a doua carte, prima fiind intitulată „Intoxicată”. În plus, vrea să plece din România pentru câteva luni ca să se relaxeze, dar intenționează să pună bazele și unui nou proiect.

Vreau să public cea de-a doua carte și să plec câteva luni din țară ca să mă relaxez și să văd ce direcție voi urma în viață. Și intenționez să lansez o mini colecție capsulă. Am observat că ținutele în care am combinat piese masculine și feminine au fost foarte apreciate. Vreau să lansez o mini colecție cu piese masculine și feminine, must have în garderobă”, a declarat Ruxi pentru Fanatik.

De-ce-vrea-Ruxi-sa-plece-din-Romania-dupa-finala-„Bravo-ai-stil.-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ce ar face Ruxi cu marele premiu de la „Bravo, ai stil”

Câștigătoarea celui de-al șaptelea sezon al show-ului va intra în posesia premiului de 100.000 de lei. Dacă ar câștiga, Ruxi știe clar ce vrea să facă cu banii.

L-aș pune în cont. 🙂 Nu am un plan ce să fac cu marele premiu, dar voi folosi o parte să lansez colecția, să public cea de-a doua carte. Am cu siguranță ce să fac cu ei”, a mai declarat Ruxi.

„Bravo, ai stil! este un proiect care m-a făcut să mă descopăr pe mine însămi, să îmi descopăr alte calități creative. Mi-am dat seama că pot face mai multe lucruri decât credeam. În acest proiect am trecut prin toate stările, de la oboseală, pentru că m-am implicat foarte mult în crearea momentelor și ținutelor mele, până la provocări creative, fizice, psihice. A fost un amalgam de stări, trăiri, situații, dar așa se face performanță”, a spus ea despre show-ul de la Kanal D.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton