Homepage  / Vedete străine

Ryan Gosling, în discuții pentru a juca alături de Margot Robbie în noul „Ocean’s Eleven”

Ryan Gosling, în discuții pentru a juca alături de Margot Robbie în noul „Ocean's Eleven”
6

de Roxana Mirea,

Ryan Gosling ar putea face din nou echipă cu Margot Robbie, partenera sa din „Barbie”. Actorul, în vârstă de 41 de ani, este în discuții pentru a juca alături de Robbie într-un nou film polițist de epocă din cadrul francizei „Ocean's Eleven”, potrivit The Hollywood Reporter, Variety și Puck, care a fost primul care a relatat despre posibila implicare a lui Gosling.

Ryan Gosling ar putea juca într-un nou film alături de Margot Robbie

Margot Robbie, în vârstă de 32 de ani, va juca în acest proiect și va fi producătoare alături de regizorul Jay Roach, soțul ei Tom Ackerley și Michelle Graham.

Deși nu se cunosc detalii despre scenariu, filmul va fi o piesă de epocă. Publicistul lui Robbie a declarat pentru People în luna mai că proiectul este „un film original „Ocean’s”, plasat în anii ’60”.

Margot Robbie a mai lucrat cu regizorul Jay Roach pentru filmul „Bombshell”. Josey McNamara, Olivia Milch și Gary Ross vor fi producători executivi ai filmului, iar Carrie Solomon va scrie scenariul.

Deși proiectul nu a primit încă undă verde în mod oficial, acesta se află în dezvoltare activă, potrivit The Hollywood Reporter. Publicația relatează că obiectivul este de a începe producția filmului în primăvara anului viitor.

„The Suicide Squad” PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Ne-am distrat atât de mult făcând acest film”

Lansat inițial ca un film de jafuri din 1960, cu Dean Martin, Frank Sinatra și Sammy Davis Jr., „Ocean’s Eleven” a fost rebotezat cu succes de regizorul Steven Soderbergh în 2001. Acest film cu jafuri din Las Vegas, cu George Clooney în rolul principal al lui Danny Ocean, a dat naștere la două continuări, „Ocean’s Twelve” din 2004 și „Ocean’s Thirteen”, trei ani mai târziu.

Robbie și Gosling joacă în mult-așteptatul film „Barbie”, care va debuta pe 21 iulie 2023. Luna trecută, la premiera din Los Angeles a noului film de acțiune Netflix al lui Gosling, „The Gray Man„, actorul și-a dezvăluit entuziasmul pentru viitoarea comedie, în care joacă o versiune live-action a iconicei păpuși Ken.

„Ne-am distrat atât de mult făcând acest film și a fost plăcut să văd că toți ceilalți încep să se distreze la fel de mult ca noi. Abia aștept ca filmul să iasă pe piață și ca acest lucru să continue”, a declarat Ryan Gosling.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton