Homepage  / Articole

Ryan Gosling intră în „Cursă”, la cinema

Ryan Gosling intră în „Cursă”, la cinema

de Redactia Tvmania

Pe 16 septembrie, „Cursa” (cu Ryan Gosling şi Carey Mulligan în rolurile principale şi cu o coloană sonoră excelentă) intră în cinematografele din întreaga ţară.

Inspirat de romanul cu acelaşi nume de James Sallis (din 2005), filmul are în centru un cascador fără nume de la Hollywood (Ryan Gosling) care îşi rotunjeşte veniturile ca mecanic şi ca şofer de serviciu la diverse jafuri. Singuratic din fire, un fel de Clint Eastwood al şoselelor, omul se împrieteneşte cu noua lui vecină, Irene (Carey Mulligan), o mamă singură al cărui soţ aducător de probleme (Oscar Isaac) iese din închisoare hotărât să se lase de rele.

Dar când acesta din urmă are nevoie de bani pentru a plăti o datorie veche, şoferul acceptă să-l ajute la un jaf care se termină prost. Eroul se trezeşte urmărit de poliţie şi de gangsteri (Ron Perlman şi Albert Brooks), iar când lucrurile încep să meargă rău nu ezită deloc să fie fidel zicalei „Ucide sau vei fi ucis”.

În alte roluri apar Bryan Cranston (cunoscut datorită serialului „Breaking Bad”) şi Christina Hendricks (roşcata focoasă din serialul „Mad Men – Nebunii de pe Madison Avenue”).

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=sY1TLgqfjvw[/youtube]

„Cursa” e un cocktail reușit, spun criticii

La Festivalul de Film de la Cannes, „Cursa” a fost primită cu aplauze intense, iar criticii au apreciat filmul danezului Nicolas Winding Refn, caracterizându-l drept un amestec de film dramatic de artă şi thriller violent care chiar funcţionează. Pelicula are multă atmosferă şi dacă vă aşteptaţi la un film de acţiune plin de urmăriri cu maşini nu veţi primi aşa ceva: povestea se construieşte din priviri, sunete (coloana sonoră e excepţional aleasă), gesturi.

Tot din 16 septembrie, Ryan Gosling poate fi văzut la cinema în „A naibii dragoste”, o comedie romantică excelentă, care amestecă comedia şi drama într-un cocktail reconfortant şi răcoritor. Gosling joacă alături de Steve Carell, Julianne Moore şi Emma Stone.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=eK68Y3oMEk8[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton