Homepage  / Vedete străine

Ryan Reynolds, declarații surprinzătoare despre cele trei fiice ale sale. „Sunt sălbatice”

Ryan Reynolds, declarații surprinzătoare despre cele trei fiice ale sale. „Sunt sălbatice”
9

de Roxana Mirea,

Recent, Ryan Reynolds a vorbit despre cele trei fiice ale sale: Betty, în vârstă de 2 ani, Ines, în vârstă de 5 ani, și James, în vârstă de 7 ani. Actorul este cunoscut pentru faptul că are un simț al umorului dezvoltat, așa că nu renunță la glumele lui specifice nici atunci când vorbește despre familie. Iată ce a declarat celebrul actor despre fetițele lui.

Ryan Reynolds, declarații despre cele trei fiice ale sale

Ryan Reynolds nu are nicio problemă în a mărturisi că a învățat din unele greșeli „brutale” de parenting. Marți, 21 iunie, Reynolds, în vârstă de 45 de ani, a luat parte la o discuție intitulată „Creativitatea în ritmul culturii” la Cannes, în timpul căreia a glumit pe seama celor trei fiice „sălbatice” ale sale. Actorul și soția lui, Blake Lively, au trei copii: Betty, în vârstă de 2 ani, Ines, în vârstă de 5 ani, și James, în vârstă de 7 ani.

Sunt tatăl a trei fete. Sunt sălbatice. Cred că uneori au rabie„, a spus el în glumă despre cele trei fiice ale sale, potrivit People.

Ryan Reynolds Honored With a Star at the Hollywood Walk of FameIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ryan Reynolds a reflectat asupra a ceea ce a învățat din comportamentul său ca părinte și din relațiile cu fiecare dintre fiicele sale. „Sunt ca orice părinte – voi avea un moment în care voi ceda”, a recunoscut el. „Nu este atât de interesant ceea ce faci în acel moment, ci ceea ce faci după aceea”.

Starul din „Deadpool” a spus că „greșelile brutale” pe care le-a făcut în viață i-au oferit o perspectivă și l-au inspirat mai mult decât oricare dintre succesele sale profesionale.

Obișnuiam să le spun copiilor mei: „Nu vă irosiți greșelile””, a spus el. „Atunci când faci greșeli este ușor să fii absorbit de rușine și de această idee că ai făcut ceva greșit, dar trebuie, de asemenea, să o privești critic și să o folosești ca pe o treaptă pentru a învăța ceva profund.”

Cum își împart sarcinile Ryan Reynolds și Blake Lively

În cel de-al patrulea sezon al show-ului „Următorul meu invitat nu are nevoie de prezentare” cu David Letterman, pe care îl găsiți pe Netflix, Reynolds a vorbit despre viața sa de familie cu Lively și fetele. „Blake conduce spectacolul. Dacă nu ar fi ea, totul ar fi făcut de mântuială”, a recunoscut el.

Apoi, Letterman l-a întrebat dacă „s-ar instala anxietatea” dacă Lively ar fi plecată din oraș în vizită la familia ei și el ar fi lăsat să aibă grijă singur de copii.

În primul rând, nu aș lăsa-o să își viziteze familia”, a glumit Reynolds. „Dacă aș rămâne cu fetele, mi s-ar părea interesant la început, apoi aș realiza că locuiesc cu trei fete. Împărțirea sarcinilor e foarte importantă. De obicei, când filmez un film, plecăm cu toții. Când ea are filmări, plecăm cu toții, iar eu am grijă de copii”, a continuat el.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton