Homepage  / Vedete străine

Ryan Reynolds, discurs emoționant pe scena People’s Choice Awards 2022. Ce a spus despre Blake Lively și fiicele lor

Ryan Reynolds, discurs emoționant pe scena People's Choice Awards 2022. Ce a spus despre Blake Lively și fiicele lor
9

de Roxana Mirea,

Ryan Reynolds a susținut un discurs emoționant când a urcat pe scena People's Choice Awards 2022 pentru a-și ridica premiul pentru „The People's Icon Award”. Actorul a ținut un discurs emoționant, cu nuanțe de umor, în stilul său caracteristic. Iată ce a spus Ryan Reynolds despre soția lui, Blake Lively și cele trei fiice ale lor.

Ryan Reynolds, discurs emoționant la People’s Choice Awards 2022

Ryan Reynolds este recunoscător familiei sale pentru puterea pe care i-o conferă. Actorul, în vârstă de 46 de ani, a primit marți seară premiul Icon Award la People’s Choice Awards 2022, care i-a fost înmânat de colegul său de platou din „Free Guy”, Lil Rel Howery. (Reynolds a fost nominalizat și pentru starul masculin de film al anului și starul de film de comedie al anului pentru filmul său de călătorie în timp „The Adam Project”).

Inițial, Ryan Reynolds a glumit în discursul său: „Mă simt ca și cum aș fi la înmormântarea mea, doar că pot pleca. Cred că, în sfârșit, am fost testat pozitiv pentru a fi un icon. Am evitat asta ani de zile, dar iată că s-a întâmplat”.

El a continuat prin a mulțumi oamenilor din viața sa, explicând că lista de recunoștință „începe cu familia mea și se termină cu familia mea”. Reynolds a ținut să facă o remarcă la adresa mamei sale Tammy și celor trei frați (un frate i s-a alăturat la gala de premiere) și regretatului său tată James, care a murit în 2015.

Băiete, dacă ar putea să vadă toate lucrurile care se întâmplă, nu ar fi impresionat de chestiile astea, ci ar fi cel mai uimit de cele trei nepoțele ale sale”, a adăugat Reynolds, care are 3 fiice împreună cu Blake Lively (James, în vârstă de 8 ani, Inez, de 6 ani, și Betty, de 3 ani). Actrița este în prezent însărcinată cu cel de-al patrulea copil al lor.

Met Gala 2022 – An Anthology of Fashion – ArrivalIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ryan Reynolds, despre Blake Lively și fiicele lor

În altă parte a discursului său, Ryan Reynolds i-a mulțumit direct lui Blake Lively, în vârstă de 35 de ani, și copiilor lor: „Va fi un al patrulea copil foarte curând. Dacă se va întâmpla în această seară, în timp ce sunt aici, voi căuta o canapea pe care să dorm pentru o vreme… Dar Blake și fetele mele, voi sunteți literalmente inima mea, speranța mea, fericirea mea. Glumesc că familia mea mă epuizează, dar în realitate îmi dați mai multă putere decât ar putea merita orice bărbat.”

În noiembrie, Reynolds a reacționat la primirea distincției People’s Icon, spunând pentru E! News: „Simt că îmbătrânesc. Pentru început, asta este, știți? Și apoi îmi dau seama: ‘Da, am fost prin preajmă’. Fac această meserie de peste 30 de ani. Este o perioadă lungă de timp. Și sunt norocos că am putut să o fac timp de 30 de ani.”

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton