Homepage  / Articole

Ryan Reynolds este ocupat până în 2014

Ryan Reynolds este ocupat până în 2014

de Redactia Tvmania

Ryan Reynolds este unul dintre tinerii actori aflați în plină ascensiune. Despre Reynolds se poate spune chiar că a ajuns în vârful carierei, mai ales dacă ne gândim la filmul care va rula în cinematografele de la noi începând din 29 iulie.

„Green Lantern : Protectorul Universului” este doar unul dintre proiectele la care Ryan a lucrat. Filmul, regizat de Martin Campbell, îl va aduce pe tânărul actor alături de Blake Lively.

Ryan Reynolds va juca rolul unui supererou în filmul inspirat de niște benzi desenate marca DC Comics. Conform Cinemagia.ro, Războinicii Green Lantern sunt protectori ai păcii și justiției, care au jurat să păstreze ordinea intergalactică. Pentru actorul în vârstă de 34 de ani, „Green Lantern” este primul blockbuster în care este cap de afiș.

Dacă în 2009, Ryan Reynolds îl juca pe Andrew Paxton în comedia „The Proposal”, în care ajungea să se însoare cu șefa lui- interpretată de Sandra Bullock-, anul 2011 nu l-a îndepărtat total pe actorul canadian de rolurile hazlii.

Comedie, thriller, film de animație- Ryan le face pe toate

După lansarea „Green Lantern”, urmează filmul „The Change-up”, în care Ryan îl va juca pe Mitch, un actor aspirant în jurul căruia roiesc femeile. Filmul, care îi mai are în rolurile principale pe Olivia Wilde și Jason Bateman, va avea premiera în România pe 19 august.

La anul, Ryan Reynolds va apărea în proiectul „Safe House”, care se află în post-producție. Filmul, în care Ryan va juca alături de Denzel Washington, va fi un thriller captivant, spun criticii. Pelicula va intra în cinematografele de la noi pe 17 februarie 2012.

Și pentru ca tacâmul să fie complet, după comedie, film de acțiune și thriller, trebuia să urmeze o animație. „Turbo” este un film care spune povestea unui melc de grădină care își dorește să fie un vitezoman. Vocea personajului principal va fi asigurată de nimeni altul decât Reynolds, dar mai avem de așteptat până în 2013 ca să vedem ce va ieși din pelicula 3D.

Ryan a început deja să dea interviuri despre proiectul programat pentru 2014- „Deadpool”, un film SF inspirat tot de niște benzi desenate. Actorul a declarat că nu ar spune nu unui alt rol dintr-o creație DC Comics.

„E posibil ca în 2014 să apar în <>. După aia, nu știu dacă voi mai face astfel de filme. Când eram mic, eram pasionat de <>, fratele meu m-a introdus în lumea asta și de la el am căpătat pasiunea pentru <> și sunt recunoscător că voi putea să joc unul din personajele pe care le-am îndrăgit cel mai mult”, a spus Reynolds, citat de Cinemagia.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton