Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ryan Reynolds, John Krasinski și Steve Carell încep filmările la „IF”

Ryan Reynolds, John Krasinski și Steve Carell încep filmările la „IF”

de Andreea Hentea,

Alături de cei trei, în distribuția noului film, scris și regizat de John Krasinski, s-au strâns deja mai multe nume sonore, precum Phoebe Waller-Bridge, Fiona Shaw și Louis Gossett Jr., scrie collider.com.

După succesul filmelor „Fără zgomot!” și „Fără zgomot 2”, în care John Krasinski a jucat și la care a fost regizor și scenarist, fanii au vrut să știe la ce lucrează acesta în continuare. El a început deja producția următorului său film, „IF”, după cum a anunțat recent pe contul său de Instagram.

Acolo se specifică faptul că noul film (al cărui titlu este prescurtarea de la „Imaginary Friends”) va fi o combinație între genul fantastic și comedie și va avea în centru călătoria unui copil pornit să-și redescopere propria imaginație. Cu toate acestea, detaliile despre poveste sunt păstrate secrete.

Singurul indiciu este o fotografie care însoțește postarea lui John Krasinski pe Instagram, în care se vede o un picnic într-un parc, într-o zi însorită, și care pare să dezvăluie, totuși, un detaliu interesant. Se pare că imaginea filmului „IF” ar urma să fie semnată de marele operator Janusz Kamiński, laureat cu două premii Oscar (pentru „Lista lui Schindler” și „Salvați soldatul Ryan”) și vechi colaborator al lui Steven Spielberg, cu care a lucrat la recentul „Poveste din cartierul de vest”.

„Imaginary Friends” va fi al cincilea lungmetraj realizat de Krasinski în calitate de regizor și scenarist. Deși cei mai mulți fani îl cunosc din serialul de succes „The Office”, în care a jucat timp de nouă sezoane, el s-a afirmat recent și ca regizor și scenarist, mai ales după cele două filme din seria „Fără zgomot”. De asemenea, el a scris, alături de Matt Damon și Dave Eggers, scenariul dramei „Tărâmul făgăduinței”/ „Promised Land”, în care a jucat alături de Matt Damon și Frances McDormand.

„IF” se va vedea în 2024, iar John Krasinski și Ryan Reynolds se vor număra, de asemenea, printre producători.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton