Homepage  / Articole

Ryan Reynolds o vrea pe Sandra Bullock aproape

Ryan Reynolds o vrea pe Sandra Bullock aproape

de Redactia Tvmania

Ryan Reynolds și Sandra Bullock atrag din ce în ce mai multe discuții, după ce au început să petreacă mai mult timp împreună. Ultimul episod în care cei doi actori au fost tandri în public a fost la premiera filmului „The Change-Up”, din cauza căruia Reynolds era foarte emoționat, scrie National Enquirer.

Surse care au fost prezente la premiera celui mai nou film în care apare Ryan Reynolds au spus că acesta nu-și putea lua ochii de la partenera lui de pe covorul roșu, nimeni alta decât Sandra Bullock. Premiera a avut loc în Los Angeles, în Regency Village Theatre.

„Ryan avea emoții din cauza acestui film, care a avut nevoie de filmări de ultim moment”, a spus o sursă citată de revista americană. „Sandra l-a calmat și i-a spus ce treabă minunată a făcut”, a completat sursa.

Faptul că Ryan i-a cerut ajutorul Sandrei îi face pe mulți să speculeze că între ei ar fi ceva mai mult decât o simplă amiciție. Mai mult, „de câte ori Sandra se simte deprimată, îl sună pe Ryan. El o poate face să râdă în câteva minute”, a declarat apropiatul celor doi.

Sandra vine după Scarlett?

Relația dintre Ryan și Sandra a lua amploare după divorțul dintre el și Scarlett Johansson, care s-a finalizat pe 1 iulie. În urmă cu un an, Sandra se despărțea la rândul ei de Jesse James, pe care l-a prins cu o amantă.

„Sandra și Ryan au luptat cu sentimentele pe care le au o bună bucată de timp. Ar fi fost o greșeală să înceapă o relație în timp ce fiecare dintre ei suferea”, a povestit sursa citată.

Într-un interviu recent, Ryan a recunoscut că nu a trecut încă peste divorțul de Scarlett. „Oricine trece printr-un divorț suferă mult. Dar treci peste asta. Eu nu am reușit însă deocamdată”, a explicat actorul din „The Proposal”.

Cu toate astea, se pare că Ryan și-ar dori să devină figura masculină din viața fiului Sandrei Bullock, alături de care adoră să petreacă mult timp.

„Ryan și Sandra nu au vrut să strice o poveste de dragoste din cauza grabei. Dar ei sunt foarte apropiați și asta este sigur”, a conchis sursa citată de National Enquirer.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton