Homepage  / Vedete străine

Ryan Reynolds și Blake Lively au vorbit cu fiicele lor despre războiul din Ucraina. Ce le-au spus

Ryan Reynolds și Blake Lively au vorbit cu fiicele lor despre războiul din Ucraina. Ce le-au spus
7

de Roxana Mirea,

Ryan Reynolds și Blake Lively au trei fiice împreună: James, în vârstă de șapte ani, Inez, în vârstă de cinci ani, și Betty, în vârstă de doi ani. Cei doi actori sunt foarte deschiși atunci când vine vorba de fetele lor, așa că au dezvăluit că le-au explicat acestora despre războiul din Ucraina declanșat de Vladimir Putin.

Ce le-au spus Ryan Reynolds și Blake Lively fiicelor lor despre război

Recent, Ryan Reynolds, în vârstă de 45 de ani, a mărturisit într-un interviu cum discută el și Blake Lively cu fiicele lor despre problemele actuale din lume. Actorul din „Red Notice” a spus că au vorbit cu cele mici și despre războiul declanșat de Rusia împotriva Ucrainei.  

„Nu ne sfiim să vorbim dacă au întrebări. De fiecare dată când există ceva acolo care este, de exemplu, o știre mare, ceva epic și istoric, și Dumnezeu știe că am avut multe dintre acestea în ultimii patru sau cinci ani, de obicei spun doar: „Ai întrebări despre asta?”. Nu prea cred că la acea vârstă ar fi o idee bună să le impun perspectiva mea în acest sens, însă vreau doar să știu ce simt și ce gândesc ele, iar asta tinde să funcționeze bine”, a declarat Ryan Reynolds, potrivit filmnow.ro.

Ryan Reynolds Honored With Star On The Hollywood Walk Of FameIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ryan Reynolds și Blake Lively au sărit în ajutorul ucrainenilor

Ryan Reynolds și Blake Lively s-au alăturat starurilor care au sărit în ajutororul ucrainenilor. Cei doi s-au folosit de conturile lor de pe rețelele sociale pentru a ajuta mii de cetățeni ucraineni refugiați după ce țara lor a fost invadată de trupele ruse. Luna trecută, Reynolds și Lively au donat până la un milion de dolari către organizația umanitară UNHCR.

„În 48 de ore, nenumărați ucraineni au fost forțați să-și părăsească casele în țările vecine”, a scris Reynolds la sfârșitul lunii februarie. „Au nevoie de protecție. Când donați, vom egala suma cu până la un milion de dolari, creând sprijinul dublu.”

[Reynolds] și cu mine dublăm fiecare dolar donat pentru @usaforunhcr până la 1.000.000 de dolari. @usaforunhcr este pe teren pentru a-i ajuta pe cei peste 50.000 de ucraineni care au fost nevoiți să-și părăsească casele în mai puțin de 48 de ore. Ei oferă ajutor care salvează vieți și, de asemenea, lucrează cu țările vecine pentru a asigura protecția acestor familii”, a adăugat Blake Lively, soția actorului.

Printre cei care și-au oferit ajutorul ucrainenilor se numără și Angelina Jolie, Mark Ruffalo, Priyanka Chopra, Oprah, Leonardo DiCaprio, Mila Kunis și Ashton Kutcher.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton