Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ryan Reynolds va apărea într-o nouă producție Netflix

Ryan Reynolds va apărea într-o nouă producție Netflix

de Redactia Tvmania

Ryan Reynolds e în discuții pentru rolul principal din „Dragon's Lair”, adaptarea popularului joc video omonim din anii '80, anunță publicația „Variety”. 

La vremea aceea, mai precis în 1983, jocul folosea o tehnologie inovatoare, cea a dvd-ului, și o grafică avansată, întâlnită mai curând în lung-metrajele animate. Eroul principal al poveștii era Dirk the Daring, care pornea într-o acțiune curajoasă de salvare a prințesei Daphne din sălașul unde o țineau prizonieră dragonul Singe și vrăjitorul Mordroc.

Ryan Reynolds („Deadpool”, „Deadpool 2”) a mai jucat în producția Netflix „6 Underground”, iar în prezent filmează pentru un alt titlu original al rețelei, „Red Notice”. Pelicula îi mai are în distribuție pe Dwayne Johnson și pe Gal Gadot și are în centru misiunea unui agent al Interpolului de a-l captura pe cel mai vânat hoț de opere de artă din lume. 

Reynolds joacă, de asemenea, rolul principal din comedia „The Hitman’s Wife’s Bodyguard” (continuarea filmului din 2017 „Hitman’s Bodyguard: Care pe care”), cu Samuel L. Jackson și Salma Hayek, care se află deja în post-producție și care trebuia să se lanseze pe 28 august 2020. „Dragon’s Lair” îi va avea ca scenariști pe Dan și Kevin Hageman („Hotel Transilvania”, „Marea aventură Lego”, „Povești de groază de spus pe întuneric”). Acesta va fi al treilea film inspirat de jocuri video în care va apărea Reynolds, celelalte fiind „Pokémon: Detective Pikachu” (2019) și „Free Guy”, care avea premiera programată pentru 3 iulie 2020. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton