Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ryan Reynolds va juca în comedia Netflix „Upstate”

Ryan Reynolds va juca în comedia Netflix „Upstate”

de Redactia Tvmania

Ryan Reynolds (43 de ani) va juca în comedia „Upstate”, produsă de Netflix, la care va fi și co-scenarist, împreună cu John August, informează dailymail.co.uk.

Cei doi, care vor fi și producători, au mai colaborat în 2007, la thrillerul „The Nines”, un film experimental cu accente SF, în care actorul a jucat trei roluri diferite. Încă nu se cunosc detalii despre subiectul filmului „Upstate”, al cărui secret este păzit cu strășnicie, în urma unui contract ferm semnat de Reynolds și August cu Netflix în acest sens.  

Cât despre Ryan Reynolds, e unul dintre cei mai solicitați actori ai momentului. Tocmai a terminat filmările la comediile „Free Guy”, în care joacă alături de Taika Waititi și Jodie Comer, și „The Hitman’s Wife Bodyguard” (continuarea filmului „Care pe care”, din 2017), în care îi are ca parteneri pe Samuel L. Jackson, Salma Hayek, Antonio Banderas și Morgan Freeman, iar în prezent filmează la comedia de acțiune – produsă tot de Netflix – „Red Notice”. Filmul îi mai are în distribuție pe Dwayne Johnson și Gal Gadot și este concentrat pe un agent al Interpolului care îl urmărește pe cel mai căutat hoț de artă din lume.

Reynolds se pregătește, însă, pentru alte trei proiecte. Acestea sunt „Deadpool 3”, „Colind de Crăciun”, un muzical după celebra nuvelă a lui Charles Dickens (în care joacă alături de Will Ferrell) și comedia polițistă „Clue” (în care îl are ca partener pe Jason Bateman). 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton