Homepage  / Articole

Ryan şi Scarlett, zvonuri de despărţire

Ryan şi Scarlett, zvonuri de despărţire

de Redactia Tvmania

Presa de scandal spune că relaţia celor doi actori, căsătoriţi în toamna lui 2008, nu prea mai merge. Ultimul incident: la gala decernării premiilor Tony, Scarlett l-a ignorat toată seara pe Ryan.

.

În ciuda tuturor zvonurilor, presa nu crede că se va ajunge la o despărţire.

În ciuda tuturor zvonurilor, presa nu crede că se va ajunge la o despărţire.

Ryan Reynolds, starul din comedia „Vrei să te însori cu mine”, a văzut roşu în faţa ochilor când, la gala decernării premiilor Tony din 13 iunie (acordate anual, în SUA, pentru performanţele teatrale de pe Broadway), soţia lui, frumoasa Scarlett Johansson (25 de ani), i-a acordat toată atenţia lui Liev Schreiber, partenerul ei din piesa „A View From the Bridge”.

Momentul culminant a fost atunci când Scarlett a sărit în braţele lui Liev, fericită că a câştigat premiul pentru cea mai bună actriţă.

„Când Scarlett l-a pupat pătimaş pe Liev (n.r. – care are o relaţie de mai mulţi ani cu actriţa Naomi Watts, cu care are doi băieţi, de trei ani şi, respectiv, un an şi jumătate ), Ryan s-a îmbolnăvit instantaneu. Scarlett a sărbătorit victoria ca şi cum Ryan nici nu era acolo. Nici măcar nu s-a uitat spre el când s-a îndreptat spre scenă să-şi ridice premiul”, a declarat o sursă pentru National Enquierer. Actriţa nu a uitat însă chiar de tot de soţul ei şi, în faţa audienţei, i-a mulţumit că a sprijinit-o.

Ryan (33 de ani) este din ce mai deranjat că soţia lui acordă mai multă atenţie carierei decât mariajului lor şi surse apropiate spun, că de la acest eveniment, lucrurile au început să scârţie şi mai mult între ei.

Actorul ar fi fost deranjat de atitudinea lui Scarlett din seara respectivă, în timp ce ea îi reproşează că i-a stricat momentul cu ieşirile lui de gelozie. „Trec printr-o perioadă mai dificilă”, a zis un apropiat de-al lor, citat tot de National Enquierer.

Nu e prima oară însă când apar zvonuri că relaţia celor doi actori nu mai merge. În vara anului trecut, amândoi au dezminţit faptul că au avut o ceartă violentă şi că, din cauza acestui lucru, Ryan a lipsit de la Convenţia Comic-Con din California, unde era aşteptat de către fani să-şi promoveze filmul „The Green Lantern” (care va apărea în 2011).

Ryan şi Scarlett formează un cuplu din 2007, iar pe 27 septembrie 2008, cei doi şi-au unit destinele în cadrul unei ceremonii secrete care a avut loc într-un oraş din Columbia Britanică, Canada.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton