Homepage  / Cinema

S-a aflat scenariul filmului „Jurassic World 2” (2018)

S-a aflat scenariul filmului „Jurassic World 2” (2018)

de Redactia Tvmania

Nu se știu chiar toate detaliile poveștii din noul film cu Bryce Dallas Howard și Chris Pratt, dar un mic sinopsis a apărut deja pe net.

Site-ul My Entertainment World, care e cu ochii pe toate filmările în curs, dezvăluie un scurt sinopsis al peliculei „Jurassic World 2”, urmarea imensului succes din 2015 care a reînviat franciza Jurassic Park. Așa că fanii au la ce se gândi până la premiera filmului regizat de Juan Antonio Bayona: „Parcul Jurassic World are în continuare porțile deschise. În același timp însă, guvernul încearcă să antreneze dinozaurii pentru a-i folosi pe câmpul de luptă…”.

„Jurassic World 2” va avea premiera în iunie 2018

Deci direcția pe care va merge scenariul este cea sugerată de personajul Vic Hoskins, interpretat de actorul Vincent D’Onofrio, care era convins că un dinozaur dresat corect ar putea fi o armă șoc în timp de război. E drept, că personajul a murit în prima parte, dar dr. Henry Wu, cel care-i împărtășea opinia, este bine-mersi și se întoarce în partea a doua!

„Jurassic World 2” este așteptat pe marile ecrane pe 6 iunie 2018. Regia va fi a lui Juan Antonio Bayona, după retragerea lui Colin Trevorrow, iar din distribuție fac parte: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Toby Jones, James Cromwell.

Citește și:

Bryce Dallas Howard se pregătește pentru filmările la „Jurassic World 2”

Filmările pentru „Jurassic World 2” vor începe în martie 2017

„Jurassic World”, filmul cu cele mai mari încasări din 2015

Sunteți gata pentru o nouă trilogie? Se pregătește „Jurassic World”!

„Răzbunătorii” felicită „Jurassic World” pentru că le-a depășit recordul de box-office

Sursa foto: www.facebook.com/JurassicWorld2News

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton