Homepage  / Vedete străine

S-a aflat unde e internată Prințesa Charlene de Monaco. Cât costă tratamentul și cum arată clinica

S-a aflat unde e internată Prințesa Charlene de Monaco. Cât costă tratamentul și cum arată clinica
7

de Roxana Mirea,

S-a aflat unde e internată Prințesa Charlene de Monaco. După mai multe luni petrecute în Africa de Sud, unde se zvonește că a trecut printr-un proces de dezintoxicare, Charlene de Monaco nu va reveni prea curând la îndatoririle sale oficiale de Prințesă. Plecată în Africa de Sud în martie, Charlene de Monaco a revenit în Principat pe 8 noiembrie. În mod oficial, se știe că Prințesa a fost nevoită să rămână mai multe luni în țara sa natală din cauza unor probleme medicale. Prințul Albert a dezvăluit că soția lui este internată în momentul de față într-un centru european, dar nu a spus și unde. Ei bine, acum s-a aflat că ar fi vorba despre un centru de lux din Elveția.

Unde e internată Prințesa Charlene de Monaco

Charlene de Monaco s-a retras din viața publică după ce s-a întors din Africa de Sud din cauza unor probleme de sănătate cauzate de o infecție complicată. Pe 19 noiembrie, cu ocazia Sărbătorii Naționale, Prințul Albert al II-lea a dezvăluit că este internată într-un centru european, deși nu a spus cu exactitate unde se află soția lui.

Cu toate acestea, ziarul german Bild asigură că Prințesa Charlene este internat într-un centru de lux din Alpii elvețieni. Soția Prințului Albert ar fi internată în Paracelsus Recovery, un centru care tratează dependențe, tulburări de alimentație și probleme de sănătate mintală, precum anxietatea sau depresia.

Tratamentele nu sunt la îndemâna oricui, întrucât unele ajung și la 95.000 de euro doar pentru șapte zile șapte zile, iar altele chiar și la 350.000 de euro pe lună, potrivit Informalia.

În timp ce pacienții urmează tratamentul, aceștia stau în diferite locuri de cazare disponibile centrului elvețian. Unele dintre ele sunt penthouse-uri luxoase de 250 de metri pătrați, cu o vedere de vis asupra munților elvețieni și a lacului Zurich. Centrul deține numeroase facilități, nu doar axate pe cazare, ci și pe îngrijire.

Potrivit sursei menționate anterior, în acest centru predomină atenția individualizată și că întimitatea pacienților este garantată în orice moment.

La famille princière de Monaco au balcon du palais lors de la Fête nationale monégasque à MonacoIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Prințul Albert susține că nu e vorba de probleme în cuplu

Prințul Albert al II-lea de Monaco a oferit, joi, 25 noiembrie, noi detalii despre starea de sănătate a Prințesei Charlene. Încă o dată, el a negat zvonurile că ar exista o criză care gravitează în jurul mariajului lor.

Nu suferă de nicio boală gravă sau incurabilă, nu este nici o problemă de cuplu. Mariajul nostru nu este deloc în pericol, vreau să fiu clar în acest sens. Este vorba despre consecințele tuturor operațiilor pe care le-a suferit în ultimele luni”, a mărturisit pentru revista Paris Match.

Pe de altă parte, în urmă cu câteva zile, prietenii lui Charlene erau supărați pe prinț. Ei consideră că Principatul îi subestimează starea de sănătate: „Este nedrept să fie reprezentată ca având un fel de problemă psihică sau emoțională (…) Nu știm de ce Palatul minimizează faptul că ea aproape a murit în Africa de Sud”, au spus aceștia pentru Page Six.

Sursa Foto: Hepta, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton