Homepage  / Vedete / Vedete străine

S-a confirmat! Pinar Deniz și Kaan Yildirim formează cel mai nou cuplu din showbizul turcesc

S-a confirmat! Pinar Deniz și Kaan Yildirim formează cel mai nou cuplu din showbizul turcesc
11

de Andra Stana,

Pinar Deniz și-a surprins recent fanii. Aceștia au aflat cu stupoare o veste destul de neașteptată. Frumoasa actriță din „Patria mea ești tu” și-a găsit în sfârșit iubirea. Mai mult decât atât, alesul ei a fost un actor nu mai puțin celebru, care și-a câștigat reputația de Don Juan.

După ce a divorțat de Ezgi Eyüboğlu, Kaan Yıldırım, fostul iubit al lui Hande Erçel, nu a fost de o bună bucată de vreme într-o relație serioasă. Actorul nu și-a ascuns aventurile amoroase, printre iubitele sale s-au numărat celebra cântăreață Hadise și vedeta de cinema Hande Erçel. Publicația Takvim l-a numit chiar ca fiind cel mai de succes Don Juan al Turciei.

Când în mijlocul verii au apărut zvonuri despre o nouă idilă între Kaan și celebra actriță Pinar Deniz, mulți au presupus că este vorba fie de o știre falsă, fie de o idilă trecătoare de vară. Cu toate acestea, aceste speculații au fost infirmate atunci când Kaan și Pınar au apărut ținându-se de mână la concertul lui Melike Șahin.

Pınar Deniz și Kaan Yıldırım și-au recunoscut iubirea

Pınar Deniz (28 de ani) și Kaan Yıldırım (35 de ani) și-au recunoscut relația. Cei doi și-au anunțat fanii, prin intermediul unor postări pe rețelele de socializare, că formează un cuplu.

S-a-confirmat-Pinar-Deniz-si-Kaan-Yildirim-formeaza-cel-mai-nou-cuplu-din-showbizul-turcesc-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Pınar Deniz și Kaan Yıldırım , care au participat la concertul Melike Șahin, care a avut loc săptămâna trecută la Harbiye Open Air , au împărtășit primele postări pe conturile lor de Instagram după declarația „Totul merge bine”.

Yıldırım a publicat această poză, pe care a făcut-o alături de iubitul său, cu mențiunea „Foarte…”.

Deniz a împărtășit, de asemenea, fotografia ei alb-negru cu Yıldırım, cu mențiunea „Atât de multă inimă…”.

În timp ce Deniz are 2,7 milioane de urmăritori pe Instagram, Yıldırım are 1 milion de urmăritori.

Kaan Yildirim, părăsit de Hande Erçel

Kaan Yildirim (35 de ani) este unul dintre cei mai sexi tineri actori din Turcia. Actor și producător, moștenitorul unui importante companii medicale din Turcia, are reputație de mare cuceritor. El s-a despărțit de Hande Erçel la începutul verii, după o relație de o jumătate de an. Cuplul a fost urmărit zi și noapte de paparazzi, Kaan fiind prima relație a lui Hande după despărțirea neașteptată de colegul ei din „Dragostea plutește în aer”, Kerem Bürsin.

Presa turcă a dat pe surse că Kaan și Hande (28 de ani) s-au despărțit la începutul lui iunie. Motivul? Kaan ar fi călcat strâmb, iar Hande – cea mai de succes tânără actriță din Turcia – l-a părăsit prompt.

„Sunt singură și foarte fericită”, a declarat apoi actrița. „Iar Kaan va fi mereu un prieten”, a adăugat Hande. „Tot ce zice Hande e adevărat”, a comentat zâmbind Kaan Yildirim, întrebat de paparazzi.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton