Homepage  / Vedete / Vedete străine

S-a dat de gol! Elizabeth Olsen s-a căsătorit în secret. Cum a făcut anunțul

S-a dat de gol! Elizabeth Olsen s-a căsătorit în secret. Cum a făcut anunțul

de Redactia Tvmania

Elizabeth Olsen s-a dat de gol în timpul unui interviu! Actrița a dezvăluit că s-a căsătorit în secret, după ce l-a numit pe partenerul său de viață „soțul meu”.

Elizabeth Olsen formează un cuplu cu Robbie Arnett, solistul trupei indie Milo Greene, din 2017. La începutul acelui an cei doi au fost surprinși de paparazzi plimbându-se prin New York. La câteva luni de la apariția fotografiilor, cei doi au avut prima apariție publică la petrecerea Emmy, unde au fost de asemenea fotografiați. 

La nici doi ani de la acel moment, în 2019, o sursă confirma pentru publicația People că actrița Elizabeth Olsen s-ar fi logodit cu partenerul său, fapt confirmat în mod subtil de ea după ce a apărut purtând un inel de logodnă cu smarald. De atunci, însă, nu au existat prea multe informații în spațiul public despre posibila nuntă ori despre relația dintre cei doi până în urmă cu câteca zile. 

Elizabeth  Olsen a fost invitata lui Kaley Cuoco în cadrul unui interviu online. În timpul discuției, Elizabeth a spus că se află în baie, deși nu are un cadru extraordinar, însă se pregătea să ofere cea mai mare știre:

 

„Sunt într-o baie. Sunt în Marea Britanie de șapte luni și m-am întors în urmă cu două zile, iar vecinul meu face atât de multe construcții în curtea lor din spate. Încă îl aud și sunt în cea mai îndepărtată baie „, a spus ea.

În ton amuzant, Elizabeth Olsen a dat marea veste:

„De asemenea, am observat că soțul meu a pus Little Miss Magic, știi, cărțile Little Miss?”, spuse Olsen. 

Potrivit mai multor surse, este pentru prima dată când Olsen s-a referit la Arnett ca fiind drept „soțul” ei, lucru care nu a trecut neobservat de spectatori.  Atât Elizabeth cât și Robbie nu au vorbit niciodată despre relația lor și au încercat să se țină cât mai departe de ochii curioșilor și de cei ai presei.

Actrița a mai fost logodită cu actorul Boyd Holbrook, însă cei doi au anulat logodna în 2014, după o relație de trei ani.

 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton