Homepage  / Telenovele

S-a făcut remake la „Predestinați”, telenovela celebră din 2009. Aflați cine sunt actorii principali!

S-a făcut remake la „Predestinați”, telenovela celebră din 2009. Aflați cine sunt actorii principali!

de Anda Dincă,

Compania Televisa pregătește o surpriză iubitorilor de telenovele. Aduce pe micile ecrane din Mexic, începând cu 24 octombrie, serialul “Cabo”, remake-ul telenovelei “Predestinați”, din 2009, cu Jacqueline Bracamontes și William Levy în rolurile principale. Iată cine sunt actorii din noua telenovelă.

Protagoniștii producției “Cabo” sunt Bárbara de Regil și Matías Novoa, iar din distribuție mai fac parte și alți actori cunoscuți precum Eva Cedeño („O nouă viață”), Diego Amozurrutia (“Rebelde”), Rebecca Jones (“Señora Acero”) și Fabiola Campomanes (“Jurnalul unui Gigolo”). 

La noi pe Bárbara de Regil o veți vedea începând cu 31 octombrie la Acasă TV în telenovela “Mai mult decât o familie” (“Parientes a la fuerza”), alături de Guy Ecker, în timp ce pe Matias Novoa îl puteți urmări la același post în „Moștenitorii” („La Herencia”). 

În “Cabo” Bárbara o joacă pe Sofia, o femeie care află că a fost mințită de către cel care îi devine soț, iar Matias este Alejandro, un afacerist care are mulți dușmani, în special pe fratele său, Eduardo (Diego Amozurrutia).

Eva Cedeño este Isabela, personajul negativ al poveștii, care va face orice să-l cucerească pe Alejandro și care face echipă cu Eduardo pentru a-i despărți pe Alejandro și Sofia. 

“Sunt fericită că am ocazia să lucrez cu Jose Alberto Castro (n.r. – Producătorul telenovelei). Îl admir foarte mult și sunt și prietenă cu fiicele lui”, a declarat Bárbara de Regil, citată de peopleenespanol.com

Cu cine se iubesc în realitate Bárbara de Regil și Matías Novoa

Dacă în serialul “Cabo” Bárbara (35 de ani) face pereche cu frumușelul Matias Novoa, în realitate actrița trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un avocat, Fernando Schöenwald, cu care s-a căsătorit în 2017.

Cei doi o cresc împreună și pe fiica Bárbarei în vârstă de 20 de ani, Mar Alexa de Regil.

Mar Alexa de Regil

Bárbara a adus-o pe lume când avea doar 16 ani, fiind părăsită la vremea aceea de către tatăl copilului.

“Sunt fericită că sunt mamă. Sunt mamă de mai bine de jumătate din viață pentru că am născut-o pe fiica mea la 16 ani, așa că nu știu cum să fiu altceva decât mamă. Într-adevăr, pe 10 mai spun mereu „wow, sărbătoresc 10 mai de când aveam 16 ani”. Sunt fericită că sunt mamă, este una dintre cele bune laturi ale mele. Sunt o mamă foarte protectoare”, a declarat ea pentru peopleenespanol.com.

La rândul său și Matias (42 de ani) a avut o viață amoroasă intensă. Are un băiat în vârstă de 11 ani pe nume Axel cu actrița venezueleană María José Magán. Anul trecut Matias a divorțat după doi ani de căsnicie de actrița și cântăreața de origine cubaneză Isabella Castillo. Anul acesta dragostea i-a surâs din nou lui Matias. La filmările serialului Moștenitorii” („La herencia”) s-a îndrăgostit de actrița Michelle Renaud. Cei doi au confirmat relația de curând delarând în exclusivitate pe coperta ediției mexicane a revistei „¡Hola! ”: „Ne-am dori să devenim părinți împreună”. 

„Am avut două proiecte la rând, un film și o telenovelă, am petrecut aproape șase luni împreună și m-am atașat foarte mult de ea, este o femeie plină de dragoste și energie și este foarte plăcut să lucrezi cu astfel de oameni, pentru că până și cea mai grea zi devine mai ușoară”, a povestit Matias.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton