Homepage  / Cinema

S-a lansat primul trailer oficial al filmului „The Batman”, cu Robert Pattinson

S-a lansat primul trailer oficial al filmului „The Batman”, cu Robert Pattinson

de Andreea Hentea,

„Acea lumină de pe cer nu este doar o chemare, este un avertisment!” Astfel sună prezentarea noului trailer al așteptatului film „The Batman”, făcută publică la evenimentul DC FanDome 2021.

Filmul semnat de Matthew Reeves, cu Robert Pattinson în rolul lui Batman, are lansarea programată pentru 4 martie 2022 în Statele Unite, Marea Britanie, dar și în România. 

După cum vedem în noul trailer, povestea de față are drept pretext sosirea în Gotham a unui individ misterios care îl provoacă pe Batman îmbrăcându-i costumul în timpul unor infracțiuni.

Până la bătălia finală a supereroului cu mai toți rivalii lui, vedem însă, în noul film, o atmosferă parcă mai sumbră ca oricând, cu inserții de revoltă socială, răzbunări mitice și haos generalizat. 

Pe lângă prezența lui Robert Pattinson în postura celui mai recent Batman, noul film introduce câteva personaje familiare din celebra serie, printre care devotatul Alfred (jucat acum de Andy Serkis), altruistul polițist James Gordon (Jeffrey Wright), Oswald Cobblepot alias The Penguin (Colin Farrell, absolut irecognoscibil), alunecoasa Selina Kyle alias Catwoman (Zoë Kravitz), Gil Colson (Peter Sarsgaard), procurorul din Gotham, sau excentricul Edward Nashton alias The Riddler (Paul Dano).  

Robert Pattinson (35 de ani) a aflat că a primit mult-doritul rol principal din „The Batman” în momentul în care era pe platouri, în prima zi de filmare la „Tenet”, filmul lui Christopher Nolan, chiar înainte de pandemie.

Apoi, actorul britanic a avut de înfruntat un val de indignare pe internet din partea fanilor, care nu-l vedeau deloc în rolul lui Batman. Acum, însă, trailerul filmului dezvăluie un supererou concentrat și expresiv, a cărui aventură e intens așteptată de toată lumea. 

Filmul „The Batman” trebuia să aibă lansarea, inițial, pe 25 iunie 2021, dar regizorul Matt Reeves a întrerupt filmările după șapte săptămâni, din cauza pandemiei, după ce acestea fuseseră mutate de la Londra la Liverpool, pentru protecție.

„Oprim totul până când vom fi cu toții în siguranță”, postase atunci Matt Reeves pe Twitter, preferând siguranța echipei în locul riscurilor și incertitudinii.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton