Homepage  / Trailer

S-a lansat primul trailer pentru „Fifty Shades of Grey”

S-a lansat primul trailer pentru "Fifty Shades of Grey"

de Redactia Tvmania

Demisia protagonistului iniţial Charlie Hunnam şi înlocuirea lui cu Jamie Dornan au dus la amânarea lansării filmului „Fifty Shades of Grey”. Astfel, adaptarea cărţii „Cele 50 de vicii ale domnului Grey”, de E.L. James, va apărea abia la anul în cinematografe.

Anunţul că primul trailer al filmului va fi lansat astăzi, pe 24 iulie, a fost făcut de scriitoarea E.L. James, pe Twitter.

Fifty Shades of Grey

În loc de august 2014, filmul va sosi la cinema de Ziua Îndrăgostiţilor, în 2015 (mai exact pe 13 februarie 2015).

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=HS_TFW0DNoA[/youtube]

În rolul Anastasiei Steele, o vom vedea pe Dakota Johnson, iar Jamie Dornan va fi miliardarul Christian Grey.

Don Johnson nu vrea să vadă „Fifty Shades of Grey”

Actorul Don Johnson (64 de ani) a mărturisit că sigur că fiica lui cu Melanie Griffith, Dakota (24 de ani), va face un rol bun în adaptarea primei cărţi din trilogia erotică „Fifty Shades of Grey”, dar a recunoscut nu va vedea niciodată filmul.

Johnson a explicat plin de mândrie – într-un interviu pentru „Good Morning Britain” – că „(Actoria) e o afacere de familie. Suntem actori şi sunt sigur că Dakota va transforma acest personaj şi acest material, pe care mulţi oameni şi-l imaginează drept nepotrivit, în ceva spectaculos. Sunt un tată mândru şi un profesionist cu experienţă într-ale actoriei şi pot să spun că e o actriţă foarte talentată şi acesta va fi doar unul dintre rolurile minunate pe care le va face în carieră”.

Dar pentru „The Telegraph” a declarat că probabil nu va vedea filmul, pentru că nu e genul lui de peliculă. „N-am văzut «Saga Amurg», n-am văzut «Jurnalele vampirilor». E o categorie de filme de care nu sunt interesat”, spune tatăl Dakotei.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton