Homepage  / Filme Online / Netflix

S-a lansat trailerul pentru „Single All the Way”, un nou film de Crăciun marca Netflix. Când va avea premiera

S-a lansat trailerul pentru „Single All the Way”, un nou film de Crăciun marca Netflix. Când va avea premiera

de Roxana Mirea,

Cine nu adoră filmele de Crăciun, nu-i așa? Aceste producții sunt menite să ne introducă în atmosfera de sărbătoare și să uităm de grijile noastre zilnice. Ei bine, foarte multe filme de Crăciun se rezumă la un el și o ea, care sunt aduși împreună de diverse circumstanțe. După ce se cunosc, se îndrăgostesc și primesc acel mult râvnit „și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”. Totuși, cum ar fi dacă am avea și un altfel de film de Crăciun? Netflix este gata să lanseze prima comedie romantică de Crăciun LGBTQ+, numită „Single All the Way”.

„Single All the Way”, film de Crăciun LGBTQ+ marca Netflix

Netflix va lansa prima comedie romantică de Crăciun LGBTQ+. Mai exact, povestea se concentrează pe relația dintre doi bărbați, potrivit Yahoo Entertainment. Viitorul film de Crăciun îi are în distribuție pe Michael Urie, Philemon Chambers, Luke Macfarlane, Barry Bostwick, Jennifer Robertson cu Jennifer Coolidge și Kathy Najimy.

„Disperat să evite judecata familiei sale cu privire la statutul său de necăsătorit perpetuu, Peter (Urie) îl convinge pe cel mai bun prieten al său, Nick (Chambers) să i se alăture de sărbători și să pretindă că au o relație”, se arată în descrierea oficială. „Dar când mama lui Peter (Najimy) îi organizează o întâlnire pe nevăzute cu antrenorul ei chipeș James (Macfarlane) — planul se complică.”

Din trailerul filmului „Single All the Way” ne dăm seama că această peliculă are tot ce-i trebuie pentru a fi o comedie romantică de Crăciun veritabilă.

Filmul „Single All the Way” va avea premiera pe Netflix pe 2 decembrie.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton