Homepage  / Vedete / Vedete străine

S-a lansat trailerul sezonului doi al telenovelei „La doña”. Cum arată Aracely Arambula?

S-a lansat trailerul sezonului doi al telenovelei „La doña”. Cum arată Aracely Arambula?

de Redactia Tvmania

Postul american Telemundo va începe să difuzeze în curând sezonul 2 al telenovelei „La doña”. Aracely Arámbula (44 de ani) se va întoarce cu rolul Altagraciei Sandoval, personaj care va căuta în noile episoade să se răzbune pe toţi cei care i-au făcut rău, încercând să-şi recapete influenţa şi averea pe care le-a avut în trecut.

Alături de Aracely în sezonul doi vor mai juca, printre alţii: Carlos Ponce, David Zepeda, Kika Edgar, Marisela González, José María Galeano, Eric del Castillo, Patricia Reyes Spíndola, Alejandra Barros, Paola Fernández, Claudio Roca, Alexa Martin şi Alberto Casanova. 

Fericit să lucreze cu Aracely, Carlos Ponce a declarat despre aceasta, citat de peopleenespanol.com: „Aracely este o femeie care ştie foarte clar ce are de făcut. Se înţelege bine cu toată lumea şi dă tot ce este mai bun din ea la fiecare scenă. Chiar dacă este vorba despre sezonul 2 al unei telenovelei, cred că acest proiect va fi important pentru cariera ei”.  

Primul sezon din „La doña” a fost difuzat în SUA între 2016-2017, iar în prezent poate fi urmărit şi pe micile noastre ecrane, la Pro Gold, de luni până duminică de la 20.30.

Vedeţi aici traileul La doña 2: 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Recuperar su imperio es su objetivo. #LaDoña2 . . . . Pronto llega la nueva temporada solo por @telemundo

A post shared by La Doña (@ladonatlmd) on

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton