Homepage  / Vedete străine

S-a măritat Eleanor Tomlinson! Actrița din serialul „Poldark” a avut o rochie superbă

S-a măritat Eleanor Tomlinson! Actrița din serialul „Poldark” a avut o rochie superbă
7

de Roxana Mirea,

Eleanor Tomlinson, actrița care interpretat-o pe Demelza în serialul „Poldark”, s-a căsătorit cu jucătorul de rugby Will Owen. Actrița, în vârstă de 30 de ani, și sportivul în vârstă de 27 de ani au publicat imagini de la nunta lor pe Instagram.

Eleanor Tomlinson, actrița din „Poldark”, s-a căsătorit

Eleanor Tomlinson, actrița din „Poldark”, s-a căsătorit cu Will Owen. Ceremonia a avut loc la Euridge Manor din Cotswolds, iar Eleanor Tomlinson a purtat o rochie de mireasă albă fără bretele de la brandul spaniol Pronovias. Rochia a avut o trenă lungă și mâneci supradimensionate, potrivit Daily Mail.

Will Owen, care tocmai a părăsit clubul de rugby Coventry, le-a spus urmăritorilor săi că a fost „cea mai fericită zi din viața mea”.

Eleanor Tomlinson, care a devenit celebră în serialul de succes „Poldark”, unde a jucat alături de Aidan Turner, a scris: „Când o domnișoară devine doamnă. Te iubesc. Cel mai bun weekend din viața noastră. Cele mai mari mulțumiri pentru toată familia și prietenii noștri”.

Vorbind despre rochia ei pentru revista Harper’s Bazaar, Tomlinson a spus: „Nu era loc nici măcar pentru tata să stea lângă mine în mașină – a trebuit să stea în față! Totuși, nu m-am simțit niciodată atât de încrezătoare. Atât de fericită. Atât de iubită. Și atât de pregătită să merg la altar.

Prima rochie pe care am probat-o a fost aceea. M-am uitat la fratele meu și el a izbucnit în lacrimi și am știut că mi-am găsit rochia visurilor mele. Totuși, am probat cam toate celelalte rochii din magazin, pentru că de ce nu? Dar știam că nimic nu poate întrece rochia pe care o găsisem deja.”

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Eleanor Tomlinson a vrut o rochie de mireasă precum cea a lui Grace Kelly

Tomlinson a spus că viitoarele mirese ar trebui să-și includă prietenii și familia în alegerea rochiei, deoarece „acolo începe magia”.

Actrița a spus că a fost întotdeauna „obsedată” de rochia de mireasă a actriței americane Grace Kelly și că plănuia să poarte ceva asemănător, dar s-a răzgândit după ce a ales locul de desfășurare a evenimentului.

„Este unul dintre cele mai frumoase locuri în care am fost vreodată. După ce am văzut culoarul, decorul, diferitele zone în care se vor desfășura momentele din ziua noastră cea mare, am putut să-mi imaginez rochia în împrejurimi„, a declarat ea.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton