Miza este mare! 10.000 de euro, ocazia de a găti alături de o vedetă şi şansa de a „fura meserie” chiar de la maestru.
Proba practică, simplă în aparenţă, pregătirea unui sote de pui cu legume, i-a oferit lui Horia informaţii importante despre potenţialul şi abilităţile pasionaţilor de gastronomie. Cu binecunoscuta intransigenţă, dar şi cu umorul său inconfundabil, maestrul i-a urmărit atent pe candidaţi, a discutat cu fiecare în parte, şi în cele din urmă a decis cine merge mai departe.
„Prima calitate a celor 18 concurenţi care vor face echipă cu vedetele este să le placă să gătească. E cel mai important lucru! La fel ca în dragoste – când iubeşti pe cineva, faci sacrificii pentru persoana respectivă. La fel este şi cu bucătăria, cel puţin din punctul meu de vedere! Eu am sacrificat o mare parte a tinereţii mele, dedicând-o gătitului şi studiului”, spune Horia.
„Apoi, vreau să văd că stăpânesc câteva tehnici culinare – ştiu să mânuiască ustensilele, să regleze temperatura maşinilor de gătit şi aşa mai departe. Şi ultimul criteriu de departajare, vreau să văd că lucrează curat!”, a explicat Horia. „Va fi un sezon din care telespectatorii vor putea să înveţe lucruri interesante şi se vor deconecta în egală măsură”.
Newsletter zilnic TVMania!
Tot ce merită să știi despre TV, vedete și streaming direct în inboxul tău.