Homepage  / Știri

S-au ales cele 15 piese pentru Selecţia Naţională Eurovision

S-au ales cele 15 piese pentru Selecţia Naţională Eurovision

de Redactia Tvmania

Marţi, 28 februarie, au fost alese cele 15 melodii care vor intra în Selecţia Naţională Eurovision, ce va fi transmisă de TVR 1 pe 10 martie. Juriul de specialişti desemnat de TVR a avut de ascultat şi votat dintre cele 97 de piese admise pentru preselecţie. Pe lângă cele 15 melodii alese, juriul a decis să păstreze încă două ca rezerve în cazul unor retrageri.

Piesa care va câştiga Selecţia Naţională va reprezenta România la prima semifinală Eurovision din 22 mai de la Baku, Azerbaidjan, finala având loc pe 26 mai.

Cei care au cele mai mari şanse să urce pe scena din Baku sunt Cătălin Josan, care va interpreta piesa  “Call My Name” şi trupa Mandinga care deja a cucerit radiourile de la noi cu single-ul “Zaleilah”. Mandinga va miza pe un show de senzaţie, dar şi pe faptul că are un videoclip colorat şi electrizant filmat în Dubai şi la Bucureşti.

Cei din TVR încă nu au declarat oficial cine va prezenta Selecţia Naţională. Surse spun că prezentatorii vor fi Constantin Trofin şi Iulia Pârlea, în timp ce, din camera verde, va lua pulsul concurenţilor Gianina Corondan.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton