Homepage  / Ultimul număr

Andra, Moisescu și Mihai Petre sunt juraţii „Românii au talent”!

Andra, Moisescu și Mihai Petre sunt juraţii „Românii au talent”!

de Redactia Tvmania

Români, etalaţi-vă veleităţile, are cine să vi le analizeze! Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre sunt cei trei juraţi din cadrul show-ului „Românii au talent”, cu care Pro TV vrea să dea lovitura anului.

.

Show-ul cu care Pro TV-ul speră să rupă gura târgului din nou (pe lângă „Dansez pentru tine”, care va continua din toamnă cu cel de-al zecelea sezon) va fi „Românii au talent”.

Având la bază un format internaţional de succes, „Got Talent”, emisiunea îşi propune să descopere oameni talentaţi, capabili de lucruri ieşite din comun, indiferent de vârstă, sex şi mai ales domeniul în care excelează.

Astfel, de la contabili la bucătari şi sudori, de la profesori la cizmari sau şomeri, oricine se poate înscrie la preselecţiile care au început deja pe 2 iulie pe site-ul romaniiautalent.ro şi care se vor desfăşura de-a lungul verii şi în cinci oraşe: Timişoara, Cluj, Piatra Neamţ, Constanţa şi Bucureşti.

Producătorii speră să dea drumul pe post acestei producţii în această toamnă, însă debutul emisiunii nu este încă stabilit: el poate avea loc la sfârşitul anului sau chiar la începutul lui 2011.

Cei trei juraţi aleşi să evalueze prestaţiilor celor din concurs, Mihai Petre, Andra şi Andi Moiescu, ne-au spus că sunt fericiţi că au fost cooptaţi într-un proiect grandios precum „Românii au talent”.

„Indiferent dacă vor cânta, vor dansa, vor face acrobaţii sau numere de magie, concurenţii trebuie să o facă într-un mod spectaculos. Ceea ce va cântări cel mai mult în ochii juriului va fi capacitatea participanţilor de a impresiona, de a face publicul să exalte la numărul lor”, ne-a explicat Andi.

.

Citiţi articolul integral în revistă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton