Homepage  / Vedete / Vedete străine

S-au căsătorit sau nu legal Meghan și Harry înainte de ceremonia de la Castelul Windsor?

S-au căsătorit sau nu legal Meghan și Harry înainte de ceremonia de la Castelul Windsor?

de Redactia Tvmania

Prințul Harry și Meghan Markle au fost obligați să clarifice afirmațiile făcute în interviul acordat celebrei Oprah Winfrey, potrivit cărora s-au căsătorit cu trei zile înainte de ceremonia grandioasă de la Capela St. George de la Palatul Windsor, din 19 mai 2020.

Un purtător de cuvânt al cuplului a declarat pentru The Daily Beast că „cuplul a schimbat jurăminte private cu câteva zile înainte de nunta lor oficială/legală, din 19 mai”. Jurămintele făcute în grădina Palatului Kensington, unde locuiau atunci, nu sunt oficiale și nu sunt considerate căsătorie.

Precizările vin după ce Meghan declarase, în interviul de la CBS, că „Știi, cu trei zile înainte de nunta noastră, ne-am căsătorit. Nimeni nu știe asta. Jurămintele pe care le-am înrămat în camera noastră sunt cu noi doi, în curtea din spate, și cu Arhiepiscopul de Canterbury”, ceea ce a stârnit o frenezie printre tabloidele britanice, care au cerut înregistrările oficiale, pentru a vedea când este trecută data nunții.

Ulterior comentariului făcut de ducesa de Sussex, oficiali ai Bisericii Anglicane au declarat că, pentru a fi validă, la nuntă trebuie să existe doi martori, iar ceremonia trebuie să aibă loc într-un lăcaș de cult certificat.

Admiterea oficială de astăzi, că nicio căsătorie nu a avut loc înainte de ceremonia oficială, vine după ce documentul certificatului de căsătorie a fost obținut de tabloidul britanic The Sun: acesta a plătit 42 de lire sterline, pentru a obține o copie oficială.

Certificatul, care îi dă drept martori pe drept Doria Ragland (mama lui Meghan) și pe prințul Charles, a confirmat că cuplul a fost într-adevăr căsătorit la 19 mai 2018, la Castelul Windsor.

Ceea ce s-a întâmplat la Capela St. George de la Palatul Windsor, pe 19 mai 2018, eveniment văzut de milioane de oameni din întreaga lume, a fost nunta oficială recunoscută de Biserica Angliei și de lege”, au subliniat oficialii britanici.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton