Homepage  / Știri / Televiziune

Filmările pentru serialul „Sacrificiul” (Antena 1), reluate temporar pentru finalizarea sezonului 2

Filmările pentru serialul „Sacrificiul” (Antena 1), reluate temporar pentru finalizarea sezonului 2

de Redactia Tvmania

După o pauză de o lună și jumătate, actorii care fac parte din distribuția serialului „Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1, au revenit temporar pe platourile de filmare pentru finalizarea sezonului 2. 

Încă de la primele ore ale zilei Dorian Popa și Vlad Gherman au anunțat pe rețelele de socializare că au s-au întors la muncă. 

„Mi-era dor de rulota de costume! Hai la cadru!”, a zis Dorian Popa în cadrul unui InstaStory. 

Vlad Gherman a postat tot pe Instastory o  fotografie în care ne arată că echipa de producție se protejează respectând normele de igienă și purtând măști de protecție. Nu cunoaștem încă data la care se vor difuza noile episoade ale producției. 

 

Ultimul episod al celui de-al doilea sezon al serialului „Sacrificiul – Alegerea” a fost difuzat pe Antena 1 pe 15 aprilie. În cadrul unui comunicat de presă, postul de televiziune anunța atunci că acela este ultimul episod al acelui sezon. Pe 15 mai conducerea Antenei comunica faptul că filmările producției au fost suspendate urmând a fi reluate atunci când condițiile o vor permite. 

În ultimul episod al serialului,  Eva (Maia Morgenstern) a decis sã îl pãrãseascã pe Ştefan Oprea (Claudiu Istodor), bolnav de cancer. “Nici la moartea ta nu vin!” au fost cuvintele grele pe care Eva I le-a adresat, dupã ce a aflat cã socrul sãu este cel care i-a ucis pãrinţii, iar soţul sãu i-a ascuns adevãrul timp de 27 de ani. Tot asearã, Ştefan a pregãtit şi o scrisoare de adio pentru copiii sãi, în care le spunea cã nu vrea sã fie o povarã pentru ei. Maria a decis să nu mai fugă de sentimentele pe care le are pentru Amza și i-a mărturisit că ce a simțit până să îl întâlnească pe el nu a fost iubire. Legătura dintre cei doi pare mai puternică ca niciodată, iar Maria a decis să își petreacă noaptea cu Amza. Ultimul episod al acestui sezon Sacrificiul – Alegerea i-a adus împreună pe Narcisa și Sorin. Cei doi au avut parte de multe decepții în dragoste, dar viața a aranjat lucrurile ca cei doi să se întâlnească în momentul oportun. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton